M Softshells de la Marmot

0
502

Unul dintre pionerii materialelor tip softshell, Marmot a creat seria de “softshell M” pentru a acoperi o gama cat mai mare de materiale si tehnologii destinate celor aflati mereu in miscare. Aceste tesaturi cu marca M sunt o combinatie de membrane stretch, rezistente la apa sau abraziune, cu respirabilitate si diferite tipuri de izolatii la interior.

Marmot M1 Softshell
Marmot M1 Softshell

Seria M1 Softshells 

Asigura cel mai ridicat nivel de protectie impotriva apei si a vantului dintre cele trei serii de softshell-uri. Aceasta membrana este recomandata in cazul activitatilor outdoor desfasurate in conditi de temperaturi scazute si umiditate mai mare. M1 softshell il vei gasi la Geaca softshell Marmot Zion.

 

Marmot M2 Softshell
Marmot M2 Softshell

Seria M2 Softshells

Ofera o protectie echilibrata in conditii climatice variabile. Cu ajutorul acestei membrane beneficiezi de protectie impotriva apei (water-repellency) si a vantului si ai parte de respirabilitate si confort termic in acelasi timp  Este potrivita pentru o mare varietate de activitati outdoor in conditii climatice moderate (sezoanele de primavara sau toamna, cu vreme schimbatoare). Aceas softshell il vei regasi si in modelele Marmot ROM sau Marmot Fusion.

 

Marmot M3 Softshell
Marmot M3 Softshell

Seria M3 Softshells

Acest tip de softshell este cel mai respirabil dintre toate. Este perfect pentru activitati cu un grad mai mare de intensitate, acolo unde confortul si respirabilitatea sunt esentiale. Softshell-ul M3 il vi regasi la geaca softshell Marmot Estes sau la pantalonii Marmot Pingora.

 

 

Poti vedea acum toata gama de softshell-uri Marmot pe MaiaOutdoor.ro facand un click aici.

Articolul precedentDermizax
Articolul următorAlambic Ăla Mic
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu