Din nou la Bârnadu – cu și pentru oameni speciali

0
536

Oameni frumoși și darnici au pus din nou zâmbete pe chipurile sătenilor din Bârnadu.

 

În prag de sărbătoare BEBE TeiSOLARIS, Laboratoarele SPUMA, Iridor împreună cu Maia OutdoorFoto Club Neamţ și Asociația Sportivă ATAC Neamț au mers la oamenii din Bârnadu cu daruri și cu gânduri bune.

Satul Bârnadu, ca orice loc frumos al țării este unul greu accesibil. Oamenii de aici s-au obișnuit cu potecile de munte iar mașinile rar urcă pantele abrupte. Este mai grea aprovizionarea, drumul până în satul de jos sau drumul la școala în zilele de iarna, dar sătenii s-au învățat cu toate acestea. Sunt oameni muncitori în Bârnadu, bucuroși oricând de oaspeți și darnici la rândul lor.

Cu bucurie și mulțumire că am reușit să sprijinim și de data aceasta o acțiune pornită din inimă, incurajăm pe toți la cât mai multe acțiuni de acest gen.

Sărbători cu pace și sănătate!

 

Maia Outdoor

 

 

Articolul precedentHai pe Munte cu Maia Outdoor
Articolul următorCele 10 reguli ale turismului montan
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu