Cu picioarele “pe apa” La Caiace – Galerie Foto

0
178

Intr-o zi de week-end insorita pasionatii de voie buna si apa au avut parte La Caiace de un mini-curs de initiere in Stand Up Paddle Boarding sau mai simplu SUP, oferit de pasionații de la Ride&Shine Romania.

Stand Up Paddle Boarding-ul (SUP) este un sport nautic cu o creştere rapidă în popularitate la nivel mondial, datorită uşurinţei cu care se însuşesc principiile de bază, al siguranţei şi al versatilităţii sportului.

Dupa cateva minute de instructaj la/pe sol, curajosii au fost lansati “pe apa” insotiti de instructori. Au fost zambete, momente de echilibristica si ocazional o intalnire cu apa dar mai ales multa voe buna La Caiace.

Toate cele 4 serii de SUP-isi au reusit sa “vasleasca” in picioare pe luciul apei. Iata-le performantele

Seria 1 – seria cu un pic de vant din toate directiile.

  • SUP - La Caiace

Seria 2 – SUP si un pic de Wind-surf

Seria 3 – Full SUN

  • La Caiace

Seria 4 – inchizatorii la Apus

Te astepta La Caiace vara aceasta – mai avem multe evenimente pregatite pentru zile insorite cu distractie.

Articolul precedentIndicele UV: ce este și cum ne protejăm
Articolul următorCum alegi o frontală bună?
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu