Coolmax

0
1098

Coolmax este un material sintetic cu proprietati de uscare rapida, utilizat fiind datorita eficientei cu care elimina transpiratia. Aceasta fibra din poliester formeaza un sistem de transport care tine umezeala la stratul exterior al tesaturii, uscandu-se mai repede decat alte tesaturi si permitand, astfel, organismului racirea corpului prin evaporare.

Testele efectuate pe tesaturi au aratat ca, in cazul in care muschii sunt pastrati la temperatura optima, performanta este amplificata si oboseala intarziata , totul pentru a mentine confortul sportivului. Imbracamintea din cu acest material reduce energia utilizata pentru a mentine corpul  aerisit, ceea ce creste rezistenta.

Caracteristicile de baza ale materialului Coolmax, apartinand celor mai eficiente materiale in prezent sunt greutatea redusa, gradul ridicat de respirabilitate si uscarea rapida. Aceste materiale sunt realizate dintr-un material unic, hidrofobic cu 4 canale pentru a imbunatati sistemul de uscare. Materialele Coolmax retin cu 30% mai putina apa si se usuca cu 50% mai repede decat bumbacul. Imbracamintea confectionata din materiale Coolmax este usor de intretinut si isi pastreaza aspectul de nou mai mult timp. Nu se rupe, nu retine mirosurile neplacute sau murdaria. Este potrivit pentru toate activitatile care se desfasoara in conditii de temperatura ridicata, vara sau pentru persoane cu perspiratie abundenta (in toate sezoanele).

CoolMax este o marca inregistrata a Invista si ADVANSA.

Articolul precedentTratament antibacterian
Articolul următorBeneficiile dormitului la cort!
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu