Tratament antibacterian

0
428

Tratamentul antibacterian ajuta materialul sa nu emane miros neplacut, miros care apare datorita transpiratiei si a mediului propice pe care aceasta il constituie pentru bacteriile de la nivelul pielii.

Fara tratament antibacterian: bacteriile raspunzatoare pentru mirosurile neplacute se pastreaza in tesatura.
Cu tratament antibacterian: impiedica formarea si pastrarea bacteriilor raspunzatoare de mirosurile neplacute in tesatura.

Avantajele tratamentului antibacterian:

  • inlatura mirosul
  • protejeaza pielea
  • perspiratie si mirosuri neplacute care cauzeaza bacteriile
  • fara miros
  • eficient si permanent
  • fara reactii adverse pe piele
  • un produs ecologic

Poti sa te convingi de avantajele acestei tehnologii achizitionand produsele Maia Outdoor.

Articolul precedentMagia apelor – tabără de aventură
Articolul următorCoolmax
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu