Ce culoare au ochelarii tai de schi ?

0
449

Vrei sa mergi la partie sa te distrezi? Alege cei mai colorati ochelari de la Goggle !

Ochelari de schi Goggle

Trebuie sa stii ca o pereche de ochelari de schi este indispensabila indiferent ce sport practici (schi / snowboard / sanie / bataie cu zapada). Astfel, daca alegi o pereche de ochelari de schi, de buna calitate, o sa te poti bucura in de siguranță de timpul petrecut pe partie indiferent de vremea de afara.

Mai mult daca alegi o pereche de ochelari foarte colorati poti fi sigur ca vei arata COOL si in centrul atentiei pe partie. Cand vine vorba de culoare producatorul Goggle ofera o gama variata de culori si modele, pentru a putea asorta ochelarii la tinuta de schi, asa ca fii plin de culoare mai ales cand te distrezi pe partie. Alege ochelarii Goggle GALAXO Blue sau Goggle NATTY pentru ramele si lentilele pline de culoare.

       1259_gogglehGoggle NATTY h871-4

Legat de siguranta, importanța ochelarilor de schi creste mai ales daca alegi sa schiezi pe partiile aflate la inaltime, acolo unde vremea poate deveni brusc nefavorabila. Astfel, in cazul în care ninge si bate vantul, zapada pulverizat în fața te poate supune riscului afectarii vederii sau chiar ti-ar putea provoca un accident. Ochelari de schi oferă nu numai intensificare vederii în condiții nefavorabile, dar si protejează ochiul de la un prejudiciu grav în cazul unui accident. Alege astfel Ochelarii Goggle cu rama TPU (thermoplastic polyuretan – material flexibil si rezistent la socuri), pentru a te proteja de eventualele socuri.

       Goggle NATTY h871-2 Goggle ZEPHIR h842-3

Foarte important pentru cresterea perfornatei vizuale este si protectia împotriva razelor UV nocive. Razele ultraviolete dăunătoare (UVR) bombardeze constant ochii ori de câte ori suntem expusi la soare si poate fi o problema deosebita atunci cand petrecem toata ziua pe partie. Este absolut esențial să-ti cumperi ochelari care pot filtra 100% din razele UV periculoase, pentru a preintampina probleme cum ar fi “orbirea de zapada”. Trebuie sa stii mai ales ca absorbția UVR se acumulează înainte de vârsta de 18 ani, asa ca protecție pentru schiori si snowboarderi tineri este deosebit de importantă. Pentru cea mai buna protectie a copiilor tai alege ochelarii Goggle SPLASH sau Ikosa, modele special construite pentru copii conform fizionomiei lor.

         h880_5_maiaoutdoor ochelari-ski-snowboard-goggle-976-4

Atunci când alegeți o pereche de ochelari de schi, asigurate ca selectezi un model care ofera un bun nivel de protecție la impact, un nivel ridicat de performanță vizuală și include tehnologii pentru a limita aburirea. Toate modelele Goggle care le gasesti in magazinul MaiaOutdoor au la baza tehnologia FOGblock si lentile duble  (DUPLEX Lenses) pentru a impiedica aburirea. 

In acelasi timp alege ochelari de schi luand in calcul si vremea sau altitudinea la care cel mai probabil vei schia. Asta este important mai ales cand este vorba sa optezi intre lentilele galbene sau cele clare si lentile fotocromice, sau cele cu portectie solara mare (tip S3).

         ochelari-ski-snowboard-goggle-645 (1)

Dacă schiezi pe timp de noapte sub luminile nocturnei, utilizeaza numai lentile clare. Lumina scăzută, ceață sau condiții variabile impun alegerea lentilelor galbene, galben-portocaliu sau aurii, deoarece acestea pot filtra lumina albastră și permit cresterea acuitatii vizuale. Luați în considerare lentile oglindite sau fotocromatice, care deschid sau închid expunerea UVR, daca schiati pe partii cu altitudine joasa sau care au expundere la soare. Dacă aveti de gand sa abordatii partiile de altitudinea mare, acolo unde aerul mai rarefiat filtreaza mai putin radiatiile solare, alegeti ochelarii cu factor mare de protectie solara (lentile negre tip S3). 

          1259_gogglehochelari-ski-snowboard-goggle-632

Pe langa acestea o alta caracteristica importanta este vederea periferica oferita de ochelarii de schi. Vei fi mai în siguranță folosind ochelari de schi Goggle, care asigură o vederea periferica foarte buna pentru a ajuta la evitarea altor schiori sau la observarea obstacolelor de la marginea traseului . Maia Outdoor iti recomanda ochelarii Goggle GALAXO, ochelari de schi cu profil redus ce mareste campul viziual, lucru esențială pentru un nivel optim de siguranță.

Profita acum de ofertele din magazinul Maia Outdoor si pregateste-te pentru partie !

Maia Outdoor
MaiaOutdoor.ro
Articolul precedentMund, sosetele care te duc mai departe !
Articolul următorEchipeaza-te pentru toata Iarna
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu