Echipeaza-te pentru toata Iarna

0
176
sosete mund
sosete mund

Vrei sa-ti fie cald indiferent de temperatura de afara !?

mund
Sosete Mund

Pentru asta avem o solutie, sosetele din lana Merino de la MUND, foarte calduroase, cu intarituri tehnice si perfecte pentru o gama variata de activitati outdoor. 

MUND SOCKS a fost fondata in orasul Pradoluengo (Burgos Spania), inca din secolul al XVI-lea. Prin urmare, sosetele realizate de MUND unesc toate cunoștințele învățate în timpul secolelor cu cea mai recentă tehnologie de prelucrare a lanii merinos. Lana merinos este principala fibra utilizata in realizarea sosetelor potrivite pentru sezonul rece ce garanteaza confort si un aport de caldura.

Si pentru a fi sigur ca nu o sa-ti lipseasca caldura iarna aceasta Maia Outdoor iti ofera acum pachete promotionale speciale pentru tine si familia ta.

pachet_sosete_de_iarna_mund_legend
MUND PRIMITIVE

Vrei sa mergi cu familia la munte si nu stii cu ce sa te incalti sa-ti fie cat mai clad la picioare?! Profita acum de ocazie si comanda pachetele de 4 + 1 de sosete MUND LEGEND sau MUND PRIMITIVE la care economisesti pana la 20%.

Vrei sa mergi in drumetie cu prietenii si iti doresti ca picioarele tale sa fie bine protejate de frig !? Alege pachetul de 4 + 1 de sosete MUND ARCTIC sau POLAR CIRCLE, care datorita compozitiei speciale asigura reglarea temperaturii, eliminarea rapida a transpiratiei pastrand piciorul uscat si la o temperatura confortabila in conditii de vreme rea. Fa o supriza unui prieten cu perechea primita CADOU sau asigura-te ca ai mereu sosete calduroase pentru tot sezonul rece.

Sunteti o gasca de 5 si vreti sa faceti o expeditie pe Ceahlau, asigurati-va ca sunteti bine echipati si ca in bocancii de iarna, indiferent de conditiile extreme, nu o sa va fie frig. Comandati pachetul de 4 + 1 de sosete Mund TESLA, sosete foarte calduroase, avand in compozitie un procent mare de lana Merino (70%), intarituri speciale fiind recomandate pentru sezonul rece pana la -10 Grade Celsius. Fa cadou a 5 cea pereche cuiva drag si incurajeaza-l sa mearga mai des iarna la munte.

pachet_sosete_de_iarna_mund_tesla
MUND TESLA
pachet_sosete_de_iarna_mund_polar_circle_1
MUND POLAR CIRCLE

Maia Outdoor

 Bucura-te mereu de ofertele Maia Outdoor, intra pe site si vezi si alte Promotii.

Articolul precedentCe culoare au ochelarii tai de schi ?
Articolul următorCum sa calatoresti mai mult in 2016 !
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu