Articole inedite în echipamentul outdoor

0
238

Producătorii de echipamente outdoor investesc mereu în noi materiale și tehnologii menite să sporească confortul și utilitatea.

Talpa Vibram

Sunt însă unele articole care, deși practice, se încadrează mai degrabă la categoria “ciudățenii outdoor”. Iată mai jos câteva dintre acestea:

Jacheta JackPak – te-ai gândit vreodată să pleci în drumeție cu cortul fără un echipament greu, doar cu mâinile în buzunar? Jacheta JackPak este deopotrivă geacă de ploaie, sac de dormit și cort. Trebuie doar să o “extinzi” și așeza la somn.

Jacheta outdoor completa

Rucsacul cu glugă – pentru zilele ploioase în care trebuie totuși să ieși afară a apărut rucsacul cu glugă. Nu mai trebuie sa îți iei și o pelerină de ploaie sau să te chinui cu umbrela.

Rucsac cu gluga

Încălțări pliabile – cum ar fi să poți pune în rucsac încă o pereche de papuci de rezervă fără însă să îți ocupi jumătate din spațiu? Sau să poți renunța în cabană la bocancii de munte și sta relaxat într-o pereche ușoară de papuci? Acum există tenișii pliabili (cu fermoar) care se împachetează ușor și compact.

Ghete pliabile

Sac de dormit mobil – îți este greu să te desparți dimineața de căldura sacului de dormit? Acum îl poti ține pe tine mai mult timp, trebuie doar să îți eliberezi mâinile și picioarele și căldura rămâne cu tine. Cei de la Vango s-au gândit la starea ta de bine și au făcut un sac de dormit în care poți merge.

Sac de dormit mobil

Pahare din aluminiu – îți dorești o atmosferă “selectă” în camping dar nu ai vrea să iei paharele din sticla cu tine? Poți alege, în locul clasicelor căni din inox, paharele cu picior din aluminiu, cu rezistență garantată.

Articole outdoor camping

Altfel de Vibram – pentru că italienii de la Vibram sunt în fruntea listei cu articole inedite outdoor. Pe lângă deja celebrele Vibram Five Fingers au lansat în 2015 și Vibram Fukoshiki Shoes, un papuc format din cauciuc Vibram și 2 părți de material ce se mulează peste picior. Fiind adaptabil oricărui picior acest papuc vine într-o singură mărime.

Talpa Vibram

Un ceas unicat – iar dacă ești familiarizat cu toate elementele outdoor inedite de pe Pământ e timpul pentru “next level”. Îți poți achiziționa, în ediție limitată. un ceas cu rocă de pe Lună. Mecanismul este unul elvețian, pielea cea mai fină și în plus ai și câteva safire. Revenim cu prețul după ce experimentezi totul pe Pământ.

Ceas cu roca

Pentru articolele “normale” din echipamentul outdoor te așteptăm online sau în magazinul nostru.

MaiaOutdoor.ro
MaiaOutdoor.ro
Articolul precedent6 motive să mergi la cort în doi
Articolul următorTest bandană multifuncţională
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu