Test bandană multifuncţională

0
753

Bandană multifuncţională

Bandana multifuncţională
Bandană multifuncţională

Poate te întrebi la ce mai e util şi tubul ăla de material? Eu să ştii că am găsit răspunsul şi de ceva vreme nu mă mai despart, indiferent de anotimp, de bandana mea multifunţională colorată. La început mi-a părut un pic ciudată, dar o dată ce te înveţi cu funcţiile ei nu o să vrei să o mai laşi acasă.

Recunosc faptul că am ales bandana multifunţională abia după ce am văzut acest accesoriu la alţi montaniarzi mai experimentaţi şi că am fost curios, în primă fază, doar de reala ei utilitate pe munte.

Ce îmi place la bandana multifuncţională

 

Moduri de utilizare

Primul lucru care îmi place la acest accesoriu este pur şi simplu funţionalitatea lui. Practic o dată ce înveţi să o foloseşti poţi uşor lăsa acasă câteva accesorii cum ar fi o cagulă, un fes subţire sau chiar o mască de vânt.

Protecția termică sau contra vântului aspru este foarte importantă pe munte în orice sezon şi de aceea trebuie să te asiguri că nu uiţi acasă vrun accesoriu important (căciula, manuşi etc.). Dacă te asiguri că nu ai uitat bandana acasă atunci ştii că, indiferent de vreme, o să ai capul bine protejat.

Există şi o variantă care are fleece inclus şi sunt destul de multe moduri în care o poţi utiliza , trebuie doar să exersezi şi să decizi tu apoi ce accesorii poate să înlocuiască bandana.

Pe lângă protecţia termică, bandana asigură şi absorbţia umezelii. Dacă eşti o persoană care transpiră mult dar îţi place să practici sporturi în aer liber e bine să ai la îndemână aceasta bandană. Eu personal o fixez la încheietura mâinii atunci când este foarte cald şi o folosesc pentru a şterge sudoarea. Sunt sigur că sunt şi alte metode de a o folosi pentru a îndeplini această funcţie, rămâne doar să experimentezi.

Coloritul şi varietatea desenelor este cred cel mai mare atuu pentru aceste bandane. Dacă eşti genul care se îmbracă mai mereu în culori vii este un accesoriu care îţi poate oferi o pată de culoare. În acelaşi timp o poţi asorta și la restul echipamentului iar desenul poate transmite chiar şi un mesaj dacă tu îţi doreşti asta. Bandana mea este verde, o am de 2 ani şi cred că oricine mă poate recunoaşte în pozele de grup datorită petei de culoare.

Ce nu îmi place la bandană multifuncţională

Bandane BarsNu cred că sunt minusuri, poate doar faptul că în timp, după multiple utilizări se poate deteriora materialul, lucru absolut normal.

Concluzie

Pentru utilitatea ei bandana multifunctională nu ar trebui să lipsească din buzunarul unui montaniard sau sportiv. Este clar că în cele mai dure condiţii accesoriile dedicate nu pot fi înlocuite dar chiar şi în aceste cazuri poţi descoperi noi funcţii pentru bandana ta. În concluzie cred că este o invenţie utilă care te protejează, este versatilă (poate înlocui o caciulă mai groasă sau una subţire) şi este și cool.

Intră pe site-ul MaiaOutdoor.ro, alege din multitudinea de culori oferite de bandanele Bars şi nu o lăsa acasă, indiferent unde mergi sau când mergi.

MaiaOutdoor.ro
MaiaOutdoor.ro

Articolul precedentArticole inedite în echipamentul outdoor
Articolul următorMaia Outdoor a intrat în familia Dofe România
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu