Accesorii pentru un week-end relaxant

0
120

Astepti cu nerabdare sa vina zilele de week-end sa fugi de caldura din orase, sa iti iei cortul si sa il asezi intr-o poiana la poalele muntilor? Iti doresti sa te incarci cu energie pentru o noua saptamana. sa te bucuri doar de natura, de liniste si racoare? Atunci mai ai doar putin timp la dispozitie sa iti pregatesti rucsacul.

Maia Outdoor iti recomanda sa pui in bagaje putin din confortul casei tale si in week-end. O serie de mici acceosrii iti vor fi extrem de utile si vor contribui la starea ta de relaxare.

Accesorii

Cum ti-ar placea sa te trezesti dimineata intr-un peisaj de vis si cu o aroma de cafea proaspata? Trebuie sa aduci doar cafeaua preferata, de restul se ocupa arzatorul Pinguin Hiker si butelia Primus. Iti garantam o savoare desavarsita mai ales daca in locul paharelor de plastic alegi o cana CAO cu manere pliabile.

Arzatorul Pinguin Hiker:

  • realizat din otel inoxidabil
  • are o greutate redusa, doar 95gr
  • are inclusa cutie de transport
  • brate pliabile
  • timp de fierbere 1 l apa: 3 min

In cazul in care nu poti, si nu vrei sa cari toata vesela dupa tine pentru a lua o masa in natura atunci iti poti face un set complet de furcu-lingurite cu spork-ul pliabil de la Primus sau cutitul CAO multifunal detasabil.

Si pentru ca suntem trecuti de mijlocul verii si ziua se scurteaza ar fi foarte practic sa poti “aprinde lumina” seara in cort. Acum este posibil daca iei cu tine lanterna reincarcabila Vango cu 12 Leduri. Aceasta are o durata lunga de iluminare, are un acumulator pe care il poti reincarca si mai mult, o poti inchide cu telecomanda.

Si pentru ca relaxarea sa fie completa si sa te poti bucura de un somn odihnitor ai nevoie de un cer plin de stele si de o saltea tip izopren. Aceasta nu doar creaza un strat izolator intre solul destul de rece chiar si vara si corpul tau, ci iti asigura un confort sporit.

Stim cu totii ca micile detalii sunt cele care fac diferenta. Si aceste accesorii outdoor pot transforma un week-end outdoor intr-unul perfect. Depinde doar de tine si de nevoile tale ce vrei sa pui in bagaj. Optiunile de accesorii outdoor sunt multe asa ca te asteptam in magazinul Maia Outdoor sau online la sectiunea Outdoor pentru a alege.

Pana atunci iti dorim un week-end excelent si nu uita sa lasi locul in care campezi asa cum l-ai gasit. Curat!

Articolul precedentMPC flying on the ROCKS
Articolul următorCe face oița Merino vara?
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu