Maia Outdoor iti aduce acum produsele VANGO

0
134

Ai prins gustul aventurii outdoor si iti doresti un echipament care sa tina pasul cu tine? Vrei produse de calitate, gandite special pentru activitatea practicata si la un pret accesibil? Maia Outdoor iti aduce acum un brand cu traditie si experienta in activitatile outdoor, inca din 1966.

VANGO a aparut din dorinta de a acoperi nevoile tuturor clientilor, indiferent de unde sunt si unde merg. In anii `60 corturile proveneau, in general, din Europa continentala si nici unul dintre modele nu era gandit pentru conditiile climatice ale Marii Britanii. Aceasta a fost sursa de inspirate a scotienilor care au lansat primul cort cu marginile alungite ce oferea protectie suplimentara, spatiu pentru depozitare sau preparare a mancarii.

Luandu-si angajamentul pentru inovatie Vango a continuat sa introduca elemente noi menite sa asigure confortul si sa faca din orice experienta outdoor una de calitate. Ei sunt responsabili pentru armatura in forma de A a corturilor, sistemul Omega® pentru sacii de dormit sau corturile AirBeam® – gonflabile si altele. Cu un ritm sustinut compania scotiana s-a facut remarcata in industria outdoor si astazi este pregatita sa ofere clientilor echipamente de la cele mai simple corturi pana la tot necesarul pentru expeditii.

corturi vango maiaoutdoor.ro

Vango produce corturi pentru fiecare categorie in parte – de la cele confortabile pentru familii, la cele usoare pentru aventurieri si pana la cele pentru montaniarzii ce se aventureaza pe cele mai inalte varfuri. Deviza este smpla: Go light, go wild, go explore! (Calatoreste usor, indrazneste, exploreaza!) iar pentru aceasta ai nevoie de un cort usor si compact fara a face rabat de la calitate. Iar pentru familii campingul nu a fost niciodata mai usor, indiferent daca vrei sa te relaxezi sau sa fii activ, corturile si echipamentele Vango iti garanteaza o vacanta perfecta.

Pentru sacii de dormit Vango si-a luat ca etalon vremea capricioasa din Scotia. De la umplutura sintetica si pana la cea de puf combinate cu materialele de caitate, sacii Vango ofera extra caldura la o greutate redusa. Gama este variata si fiecare isi poate gasi modelul potrivit: de la cei mici, la cei mari, la cupluri; la cei care prefera sacii rectangulari sau tip mumie si chiar saci de dormit cu picioare.

Si pentru tot echipamentul tau Vango a creat rucsaci pe masura, bine echipati si perfect adaptabili. “Totul este despre calatorie si rucsacul potrivit pentru acea calatorie” spun scotienii, tocmai de aceea modelul potrivit va face totul extrem de usor si placut asemeni unei brize. Rucsacii Vango sunt facuti pentru a te insoti peste munti, pe trasee, in aeroport sau in ape repezi!

saci de dormit vango maiaoutdoor.ro   Accesorii camping Vango maiaoutdoor.ro   arzator camping Vango maiaoutdoor.ro

Si cum accesoriile completeaza orice tinuta chiar si cea de drumet, Vango are o gama intreaga de produse menite sa completeze si sa usureze experienta outdoor. De la vase de gatit, la mobilier, la saltele de dormit dar si accesorii pentru trekking toate te vor ajuta sa aduci confortul de acasa in natura.

Maia Outdoor este un sustinator activ al tuturor activitatile petrecute outdoor de la munte si pana la mare, la fel ca si Vango, si ne bucuram sa iti putem toate oferi produse de calitate care sa te insoteasca in orice aventura. Vino in magazinul nostru sau intra online sa afli mai multe detalii.

Articolul precedentRazor Powerwing
Articolul următorMOONLIGHT KAYAKING
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu