Incalzeste-te cu un ceai cald din termos !

0
1050

Termos -ul este un vas care păstrează constantă temperatura lichidului din interior !

Termos

 

Recipient termic
Recipient termic

Cum functioneaza ? Recipientul este realizat practic doua vase cu pereţi argintaţi, unul mai mic şi altul mai mare, introduse unul în altul, între care rămâne un spaţiu care se videază parţial, pastrand astfel o temperatura constanta.

Pe munte iti va oferi de fiecare data un aport de caldura si hidratare. Iarna un ceai cald iti ofera energie iar in sezonul cald poti utiliza acelasi termos pentru a te racori cu apa rece.

Un sfat de la Maia Outdoor…lichidele fierbinţi îşi păstrează mai multă vreme temperatura dacă înainte de a le pune în termos, se clăteşte bine interiorul cu apă clocotită. Lichidele reci îşi păstrează mai multă vreme temperatura dacă înainte de a le pune în termos, se clăteşte bine interiorul cu apă rece.

La Maia Outdoor gasesti termosuri TSL si Primus intr-o gama variata de marimi si culori recomandate pentru toate activitatile outdoor. Modelele sunt din otel inoxidabil in dublu strat la interior, iar la exterior au un invelis special anti-alunecare.

Termosurile de 350 ml si 500 ml vin cu 1 ceasca iar cele mari, de 750 si 1000 ml vin dotate cu 2 cesti.

Termos TSL
Termos TSL
Articolul precedentStii cat de rezistenta e frontala ta?
Articolul următorBe Green chiar si de Black Friday!
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu