Cele mai usoare bete Fizan disponibile Maia Outdoor

0
245

Orice excursie sau drumetie la munte pe terenuri dificil de parcurs presupune un efort ridicat chiar si din partea unui calator experimentat. De aceea este indicat sa ai intotdeauna un echipament adecvat la care poti adauga o serie de accesorii ce iti pot face “calatoria” mai usoara.

Fizan MaiaOutdoor

Maia Outdoor iti recomanda sa fi #Fizan si sa iti alegi betele perfecte produse compania italiana. Fizan a inceput in 1947 cand Mr Fincati Domenico a introdus aluminiu in betele de ski (spre deosebire de otel sau bambus folosit pana atunci) si de atunci e numai evolutie. Fie ca vorbim de bete Fizan pentru trekking, nordic walking sau ski calitatea este mereu aceeasi, materialele cele mai bune, tehnologiile inovatoare si mereu aceeasi grija petru mediul inconjurator.

Compania detine o gama variata de modele de bete pentru trekking adaptate la activitatea practicata, nivelul sau varsta utilizatorului. Astazi am ales cele mai usoare bete Fizan, din gama Superlight – modelul Compact.

bete Fizan Compact

Caracteristici bete Fizan Compact:

  • realizate din aliaj de aluminiu
  • doar 158 grame (greutatea unui bat)
  • prevazute cu sistemul de închidere şi blocare FLEXY Locking
  • prevazute cu maner Eva Grip si protectii cauciucate – pentru maxim de confort
  • varf cu protectie de cauciuc si rozete de 50 mm incluse
  • chinga ajustabila din neopren

Te asteptam la magazinul Maia Outdoor (str Alexandru Lapusneanu, nr 58, Piatra Neamt) sau online sa afli mai multe despre betele Fizan Compact dar si alte modele disponibile.

Articolul precedentDe ce sa alegi sandalele Teva?
Articolul următorCupa presei la Caiac Piatra Neamt 2015 – Editia I
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu