Alege un Scarpa Mojito!

0
277

Orice ai planui pentru acest week-end porneste la drum avand tot confortul la picioare. Cu noile modele de semighete Scarpa Mojito te poti bucura de plimbari, trekking, bicicleta sau chiar shopping intreaga zi.

carpa Mojito Green

 

Realizati din piele Suede, Scarpa Mojito ofera protectie impotriva apei dar si rezistenta la uzura. Au un plus de intaritura la varf iar talpa cauciucata Vibram Spyder cu insertii de EVA, ofera stabilitate si amortizeaza socurile fiind in acelasi timp foarte comoda.

 

Scarpa ojito Ocean

Indiferent de culoarea dorita Scarpa are cate un model Mojito pentru fiecare. Semighetele se remarca prin paleta larga de culori dar si printr-un design placut si confort. Asadar nu mai sta pe ganduri si comanda un Mojito de la Maia Outdoor!

Scarpa Mojito Cigar

 

Articolul precedentCum aleg sacul de dormit
Articolul următorBandana multifunctionala Bars
Pe blogul Maia Outdoor vei găsi informaţii despre echipamente şi accesorii pentru drumeţii montane, camping, alpinism şi escaladă sau ciclism. Şi pentru că încurajăm mişcarea de la cele mai mici vârste, vei găsi informaţii şi sfaturi practice care să iţi uşureze alegerea rolelor pentru copii, a bicicletelor, trotinetelor şi skateboard-urilor. Pentru pasionaţii sporturilor de iarnă informaţiile sunt legate de cu schiuri, snowboarduri, patine şi service pentru echipamentele lor. Maia Outdoor este susţinăt activ a tuturor evenimentelor desfăşurate în aer liber şi nu numai. Ne face plăcere să promovăm sau să organizăm competiţii sportive de orice formă, preferând ca locuri de desfăşurare natura. Suntem alături de cei care aleargă, pedalează, vâslesc sau coboară pârtii de zăpadă, blogul relatand evenimentele locale sau naţionale. De asemenea ne alăturăm cu drag şi pasiune campaniilor de educare prin mişcare şi ne dorim să fim mai activi, mai sănătoşi şi mai buni in tot ceea ce facem.

Lasă un Comentariu