Vizor alergare CEP Unisex

Lipsa stoc
SKU
WZ17U4
Brand

Vizorul CEP este partenerul perfect in zilele insorite de vara. Realizat din materiale usoare, respirabile vizorul te protejeaza de razele soarelui si asigura un confort vizual. La alergare, pe bicicleta, in turele montane sau zi de zi in oras.

Vizor alergare CEP Unisex

Vizorul CEP este partenerul perfect in zilele insorite de vara. Realizat din materiale usoare, respirabile vizorul te protejeaza de razele soarelui si asigura un confort vizual. La alergare, pe bicicleta, in turele montane sau zi de zi in oras.

Vizor alergare CEP Unisex – detalii:

  • Usor si respirabil
  • Ventilatie superioara
  • Reglaj la spate
  • Disponibila pe doua marimi
  • Model unisex
  • Material: 100% polyester

CEP Sports ofera articole tehnice-functionale de calitate superioara, produse in Germania si destinate alergarii, alergarii montane, fitness-ului, ciclismului, fotbalului sau alte activitati outdoor. Istoria producatorului este legata de articolele de compresie cu rol medicinal si de recuperare inca din 1951. Ramura sport a prins contur in 2007 si a fost dezvoltata impreuna cu atleti. Compania produce colanti, tricouri, sosete de compresie si maneci de compresie dar si articole de recuperare. Permenanta cerectare si inovatiile stau la baza produselor CEP fiind si motto-ul producatorului “Intelligent sportswear for every athlete”.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsVizor alergare CEP Unisex
Rating-ul dumneavoastră