Tricou de compresie CEP Wingtech Barbati

Lipsa stoc
SKU
CEP Winghtech W66DG5
Brand

Tricoul de compresie CEP Winghtech are un design inovativ si zone de compresie dealungul spatelui mentie sa corecteze postura in timpul alergarii. Pastrand spatele drept respiratia este imbunatatita si poti creste eficienta. Datorita tehnologiei si a design-ului revolutionar tricoul CEP Wingtech a fost premiat ISPO.   

Tricou de compresie CEP Wingtech Barbati

Tricoul de compresie CEP Winghtechare un design inovativ si zone de compresie dealungul spatelui mentie sa corecteze postura in timpul alergarii (SMARTWINGTECH STRIPES). Pastrand spatele drept respiratia este imbunatatita si poti creste eficienta. Datorita tehnologiei si a design-ului revolutionar tricoul CEP Wingtech a fost premiat ISPO.   

Tricoul de compresie CEP Wingtech se muleaza bine pe corp si are putine cusaturi pentru confort sporit. Modelul este recomandat pentru alergare, fitness, Trail Running sau Trekking.

Tricou de compresie CEP Wingtech Barbati – detalii:

  • Zone de compresie si stilumare sezomotorie (Smartwingtech Stripes) dealungul spatelui pentru mentinerea unei posture corecte
  • Ajuta la mentinerea unei pozitii corecte in timpul alergarii imbunatatind respirabilitatea
  • Se muleaza perfect pe corp
  • Greutate redusa
  • Material subtire si usor
  • Materiale: 88 % polyester, 12 % elastan

CEP Sports ofera articole tehnice-functionale de calitate superioara, produse in Germania si destinate alergarii, alergarii montane, fitness-ului, ciclismului, fotbalului sau alte activitati outdoor. Istoria producatorului este legata de articolele de compresie cu rol medicinal si de recuperare inca din 1951. Ramura sport a prins contur in 2007 si a fost dezvoltata impreuna cu atleti. Compania produce colanti, tricouri, sosete de compresie si maneci de compresie dar si articole de recuperare. Permenanta cerectare si inovatiile stau la baza produselor CEP fiind si motto-ul producatorului “Intelligent sportswear for every athlete”.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTricou de compresie CEP Wingtech Barbati
Rating-ul dumneavoastră