Tricou de compresie CEP Ultralight Barbati

Lipsa stoc
SKU
CEP Ultralight Barbati W30305
Brand

Tricou de compresie CEP Ultralight cu maneca scurtaofera maximul de respirabilitate si confort datorita fibrelor Nilit Aquarius. Tricoul este usor, respirabil are putine cusaturi si se muleaza perfect pe corp.

Tricou de compresie CEP Ultralight Barbati

Tricoul de compresie CEP Ultralight cu maneca scurtaofera maximul de respirabilitate si confort datorita fibrelor Nilit Aquarius. Acestea asigura un control eficient al umiditatii, se usuca rapid si ofera o senzatie de racoare. Tricoul de compresieCEP Ultralight se muleaza bine pe corp si este excelent pentru bicicleta, alergare, fitness sau alte activitati outdoor. Materialele usoare, numarul redus de cusataturi il fac deosebit de confortabil.

Tricou de compresie CEP Ultralight Barbati – detalii:

  • Se muleaza perfect pe corp
  • Greutate redusa, material light
  • Tesatura seamless – foarte putine cusaturi pentru plus de confort
  • Fibre Nilit Aquarius – ce elimina rapid umiditarea, asigura uscare rapida si efect de racoare
  • Materiale: 67 % polyamida, 33 % polyester

CEP Sports ofera articole tehnice-functionale de calitate superioara, produse in Germania si destinate alergarii, alergarii montane, fitness-ului, ciclismului, fotbalului sau alte activitati outdoor. Istoria producatorului este legata de articolele de compresie cu rol medicinal si de recuperare inca din 1951. Ramura sport a prins contur in 2007 si a fost dezvoltata impreuna cu atleti. Compania produce colanti, tricouri, sosete de compresie si maneci de compresie dar si articole de recuperare. Permenanta cerectare si inovatiile stau la baza produselor CEP fiind si motto-ul producatorului “Intelligent sportswear for every athlete”.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTricou de compresie CEP Ultralight Barbati
Rating-ul dumneavoastră