Întreţinere şi reparaţii ski

Intretinere si reparatii ski-uri

Astepti cu nerabdare iarna si zapada pe partie? Trebuie sa sti ca o pregatire a echipamentului de iarna implica nu doar vestimentatia ta si accesoriile ci si o ingrijire a ski-urilor sau placii de snowboard. Acest proces este recomandat si prelungeste viata echipamentului tau iar tu te poti bucura de coborari pe orice tip de zapada.

Inainte de sosirea iernii dar si in timpul sezonului (de mai multe ori daca este o utilizare frecventa) echipamentul de ski-snowboard are nevoie de intretinere: ceruire, ascutire a canturilor sau reparatii ale talpii. De unele elemente te poti ocupa si singur dar cel mai bine ar fi sa lasi pe mana specialistilor partea de service. Maia Outdoor iti vine in ajutor si in aceasta iarna. Tu poti sta relaxat iar noi ne ocupam de intretinere si reparatii pentru ski-urile sau placa ta. Pe langa magazin, organizam si service profesional de schiuri si placi in Piatra Neamt. Dotat cu o masina Montana de reparat talpa si cantul care aplica o presiune constanta asupra talpii, service-ul este pregatit sa-ti asigure reparatia ski-ului sau a placii printr-o slefuire de inalta calitate.

Vino in magazin sau intra pe site sa vezi ce am pregatit pentru protectia placii sau ski-urilor tale. De asemenea ne gasesti si pe partia Cozla din Piatra Neamt pentru pachete de intretinere si reparatii complete, ceruire sau ascutire canturi. De la noi pleci direct pe partie!

4 Articol(e)

pe pagina

 • Ceruire ski

  Pentru a beneficia mai mult timp de echipamentul tau si profita la maxim de el trebuie insa sa ii acorzi si ingrijire. Unul din cele mai importante procedee atunci cand vine vorba de service-ul skiurilor este ceruirea. Ceara sporeste durata de viata, impermeabilizeaza, protejează de zgârieturi şi oxidarea produsă de razele UV.

  Vezi mai mult
  30 lei

 • Reparatii talpa ski

  Pentru a prelungi viata skiului dar si pentru a te bucura de coborari perfecte este necesara reparatia periodica a talpii. Maia Outdoor iti recomanda sa lasi acest proces pe mana specialistilor si iti vine in ajutor cu un pachet de service, pregatit sa-ti asigure reparatia skiului printr-o slefuire de inalta calitate.

  Vezi mai mult
  30 lei

 • Ascutire canturi ski

  Canturile reprezinta portiunea din lateralul a schiului care este curbata inspre interiorul acesteia. Desi sunt din otel acestea sunt predispuse la tocire si zgarieturi si au nevoie de ingrijire periodica. Pentru a-ti da seama daca au nevoie de reparatii treci cu mana pe marginea echipamentului tau de ski. Daca simti piedici de-a lungul cantului atunci acesta are nevoie de slefuire sau ascutire.

  Vezi mai mult
  30 lei

 • Pachet service ski

  1 Parere(i)

  Maia Outdoor iti vine in ajutor in aceasta iarna cu procedee de service si pachete avantajoase. Optand pentru un pachet complet de service, skiurile tale vor avea parte de un rasfat complet incluzand procedee de ascutire a cantuirilor, reparatii la talpa si ceruire.

  Vezi mai mult
  70 lei

4 Articol(e)

pe pagina