Şosete

Sosete ski, sosete snowboard, sosete iarna, sosete lana

Toate articolele vestimentare outdoor sunt special proiectate pentru a fi cat mai eficiente in activitatea desfasurata. Echipamentul de ski sau snowboard trebuie sa iti ofere libertate de miscare si confort termic pe tot parcursul timpului petrecut pe partie. Atunci cand te echipezi pentru partie este bine sa sti ca nu doar geaca si pantalonii au importanta ci si accesoriile.

Sosetele de ski-snowboard sunt special realizate pentru a oferi suport si protectie suplimentara piciorului in timpul practicarii sporturilor de iarna. Intariturile speciale in zonele de frictiune, la calcai si la varfuri dar si tehnologiile utilizate (tesatura fara cusaturi/seamless, tehnologia Thermolite, Drytex) imbunatatesc performanta si mentin starea de bine.                      

Materialele au un rol important in eficienta unei perechi de sosete. Pentru echipamentul de iarna sunt utilizate materiale ce permit evacuarea umezelii, uscarea rapida si pastrarea caldurii. Cele mai frecvente tipuri de tesaturi sunt cele din lana Merino, foarte moale si calduroasa sau fibre sintetice, cu proprietati termice deosebite, rezistenta la abraziune si uscare rapuda. O pereche de sosete de ski-snowboard va pastra piciorul uscat pe toata suprafata de contact, adica pana la nivelul genunchiului si va asigura confortul pentru o perioada mai lunga.

MaiaOutdoor iti ofera o gama larga de sosete de ski-snowboard atat pentru adulti cat si pentru copii precum si sosete potrivite altor activitati.  

Vizualizare ca Grilă Listă

7 Articole

pe pagină
Setaţi descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

7 Articole

pe pagină
Setaţi descendent