Sosete compresie CEP Ultralight Dama

Lipsa stoc
SKU
WP45W
Brand

Cu un croi anatomic special pentru doamne si materiale subtiri si foarte respirabile sosetele de compresie CEP Ultralight Dama sunt alegerea perfecta pentru antrenamente, competitii de alergare, triathlon, maratoane montane. 

Sosete compresie CEP Ultralight Dama

Cu un croi anatomic special pentru doamne si materiale subtiri si foarte respirabile sosetele de compresie CEP Ultralight Dama sunt alegerea perfecta pentru antrenamente, competitii de alergare, triathlon, maratoane montane. Acum te poti antrena mai intens si sa te bucuri in continuare de confort cu ajutorul sosetelor de compresie CEP Ultralight. Nivelul mediu de compresie ajuta la performanta muschilor, imbunatatirea circulatiei si recuperarea rapida.

Sosetele de compresie CEP Ultralight au zone intarite la varf si calcai pentru a limita aparitia basicilor indiferent de tipul de gheata de alergare.

Sosete compresie CEP Ultralight Dama – detalii:

  • Intaritura la varf si calcai pentru prevenirea aparitiei basicilor
  • Zone de compresie pentru eficienta sporita dar si recuperare rapida
  • Nivel ridicat de confort – soseta se fixeaza bine pe picior
  • Material ultra-subtire, usor si respirabil
  • 60 % poliamida, 25 % elastan, 15 % polipropilena

CEP Sports ofera articole tehnice-functionale de calitate superioara, produse in Germania si destinate alergarii, alergarii montane, fitness-ului, ciclismului, fotbalului sau alte activitati outdoor. Istoria producatorului este legata de articolele de compresie cu rol medicinal si de recuperare inca din 1951. Ramura sport a prins contur in 2007 si a fost dezvoltata impreuna cu atleti. Compania produce colanti, tricouri, sosete de compresie si maneci de compresie dar si articole de recuperare. Permenanta cerectare si inovatiile stau la baza produselor CEP fiind si motto-ul producatorului “Intelligent sportswear for every athlete”.

 

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSosete compresie CEP Ultralight Dama
Rating-ul dumneavoastră