Sosete compresie CEP Nighttech Barbati

Lipsa stoc
SKU
WP5L43
Brand

Febra musuclara sau intunericul nu vor mai fi o problema cu noile sosete de compresie CEP Nighttech – putereme maxima chiar si in intuneric.

Sosete compresie CEP Nighttech Barbati

Cu un design nou realizat de tinerii creatori de la CEP sosetele de compresie Nighttech asigura suport si vizibilitate in alergarile de noapte. Compresia medie, targetata, asigura performanta dar si recuperare rapida in urma efortului sustinut. Soseta se fixeaza bine pe picior si nu permite aparitia basicilor pentru plus de confort.

Febra musuclara sau intunericul nu vor mai fi o problema cu noile sosete de compresie CEP Nighttech – putere maxima chiar si in intuneric.

Sosete compresie CEP Nighttech Barbati – detalii:

  • 85 % polyamide, 15 % elastane
  • Puncte reflectorizante pentru vizibilitate in timpul noptii
  • Zone de compresie – pentru aport de energie, stabiliate si recuperare rapida
  • Stabilitate pentru gamba
  • Design nou
  • Se muleaza perfect pe picior impiedicand aparitia basicilor

CEP Sports ofera articole tehnice-functionale de calitate superioara, produse in Germania si destinate alergarii, alergarii montane, fitness-ului, ciclismului, fotbalului sau alte activitati outdoor. Istoria producatorului este legata de articolele de compresie cu rol medicinal si de recuperare inca din 1951. Ramura sport a prins contur in 2007 si a fost dezvoltata impreuna cu atleti. Compania produce colanti, tricouri, sosete de compresie si maneci de compresie dar si articole de recuperare. Permenanta cerectare si inovatiile stau la baza produselor CEP fiind si motto-ul producatorului “Intelligent sportswear for every athlete”.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSosete compresie CEP Nighttech Barbati
Rating-ul dumneavoastră