Skateboard Powerslide Shaun White Core Logo Green

Lipsa stoc
SKU
Skateboard Powerslide Shaun White Core Logo Green
400,00 RON
MaiaOutdoor.ro va recomanda produsul Skateboard Powerslide Shaun White Core Logo Green

Skateboardul Powerslide Shaun White Core Logo Greeneste ideal pentru skateri incepatori, dar si cei intermediari. O constructie robusta si un design modern fac din acest model o alegere excelenta daca vrei sa adaugi putina culoare vietii tale. Un nou sport la moda printre tineri skateboarding-ul se poate practica oriunde, in ultimul timp in tara aparand mai multe skate parcuri. Chiar daca la prima vedere ar parea o joaca pentru copii afla ca skateboarding-ul e un sport mult mai complex decat orice alt sport, nu exista limite si nu exista reguli, esti liber sa te exprimi asa cum vrei, sa incerci sarituri si trickuri. Nu uita insa ca ai nevoie de un echipament corespunzator si preferabil protectii skateboard.

Descriere produs:

  • Dimensiune placa 31,9'' x 8''
  • Placa dubla concava din 7 straturi de lemn de artar canadian, care sporesc durabilitatea si flexibiliatea skateboardului.
  • Ax 5,375'' T6 Alu (Advanced Geometric Truck designed by Shaun White)
  • Roti cu dimensiune de 51mm/101A
  • Rulmenti: ABEC7
  • Sarcina maxima admisa 100 kg.

 

Din ce este format un skateboard:

Placa (deck)- structura de obicei din lemn, de forma concave de diverse lungimi si latimi. Placa de skateboard trebuie aleasa in functie de marimea la incaltaminte, inaltimea boarder-ului, nivelul la care te afli si genul de skating pe care il practici.Majoritatea skaterilor folosesc placi cu marimi cuprinse intre 7.5″ si 8″ dar nu e o regula, totul reducandu-se la preferinta persoanala.

Ax (trucks) - un aspect important in procesul alegerii componentelor il constituie cele 2 axe. Latimea lor trebuie sa fie, de preferat, egala cu latimea placii sau cat mai apropiata.

Roti (wheels)- impartite dupa marime gasim roti mici de 51-55mm si roti mari de 56-60mm. Dupa tipul compozitie sunt roti skateboard soft si hard. Rotile soft se muleaza usor pe suprafata de rulare, rampe, pe zone alunecoase, gropi. Rotile hard sunt recomanda pentru asfalt fara gropi, in general pentru zona urbana. Cele mari te ajuta foarte mult la viteza.

Rulmenti (bearings) - principiul care sta la baza alegerii rulmentilor este calitatea.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSkateboard Powerslide Shaun White Core Logo Green
Rating-ul dumneavoastră