Set detergent si solutie impermeabilizare pentru puf Down Nikwax Duo-pack

în stoc
SKU
Down Nikwax Duo-pack
Brand
Nikwax
65,00 RON

NIKWAX - Alege setul pentru puf Nikwax Down Duo-pack, un set ce include tot ce ai nevoie pentru curatarea, intertinerea si impermeabilizarea echipamentului si a hainelor cu umplutura de puf natural. NIKWAX este alegerea perfecta atunci cand vrei ca echipamentul tau sa isi pastreze proprietatile cat mai mult timp.

Alege setul pentru puf Nikwax Down Duo-pack, un set ce include tot ce ai nevoie pentru curatarea, intertinerea si impermeabilizarea echipamentului si a hainelor cu umplutura de puf natural.

Setul include Include detergentul Down Wash si impermeabilizantul Down Proof.

Detergentul pentru Puf Nikwaxeste usor de folosit, pentru imbracamintea cu puf si sacii de dormit. Solutia indeparteaza bland murdaria si ajuta la mentinerea proprietatilor pufului. Continua cu impermeabilizantul Down Proof care revigoreaza respirabilitatea si impermeabilizeaza. Impermeabilizant special conceput pentru a proteja proprietățile izolante ale echipamentelor umplute cu puf. Usor de folosit in masina de spalat rufe sau manual, neinflamabil si fara PFC.

Urmati Instructiuni video utilizare impermeabilizant puf și instructiunile de pe eticheta produselor care urmeaza a fi spalate si impermeabilizate.

A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inghiti. A se evita contactul cu ochii. A nu se lasa sa inghete.

TAGS: nikwax, detergent goretex, detergent puf, curatare goretex, ceara nikwax, nikwax spray, detergent nikwax, duo-pack nikwax, nikwax puf

Mai multe informaţii
CuloareLila
Special Price55,00 RON
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet detergent si solutie impermeabilizare pentru puf Down Nikwax Duo-pack
Rating-ul dumneavoastră