Saci de dormit de vara - Marmot - producator echipament montan

Saci de dormit de vara - Marmot - producator echipament montan

Saci de dormit de vara - te protejeaza in lunile calduroase ale anului, de la munte pina la mare, in natura sau la festival, in cort sau in cabane si refugii.

 


În aprilie 1971, studenții de la Universitatea Santa Cruz din California, Eric Reynolds și Dave Huntley, au fost în Ice Afield din Alaska pentru un proiect la școală . Pe un ghețar că a început ideea formarii unui club Marmot. Denumirea "Marmot" se referă la un grup de veverițe terestre foarte sociale, care trăiesc în zone montane.Pentru a deveni membru, trebuia să urci un vârf de ghetar cu un alt membru Marmot. Una dintre regulile clubului a fost că toată lumea sa fie Președinte.

3 Articol(e)

pe pagina

 • Sac de dormit Marmot NanoWave 35 Long

  Sacul de dormit Marmot NanoWave 35 Long este foarte usor, compact, confectionat din material polyester, durabil, cu o tesatura fina si este umplut cu material SpiraFil ideal pentru comfortul noptilor racoroase de vara. Poate fi transportat cu usurinta intr-un caiac, pe o bicicleta sau oriunde te aventurezi. Cu acest model vei economisi spatiu si vei avea protectie termica garantata. Poliesterul tafetta DWR ofera protectie impotriva apei iar umplutura sintetica SpiraFil ofera confort termic, garantat EN.

  Vezi mai mult
  528 lei

 • Sac de dormit Marmot NanoWave 25

  Marmot NanoWave 25sac de dormit usor, compact, confectionat din material polyester, durabil, cu o tesatura fina si este umplut cu material SpiraFil ideal pentru comfortul noptilor racoroase de vara. 

  Vezi mai mult
  528 lei

 • Sac de dormit Marmot NanoWave 35

  Sacul de dormit Marmot NanoWave 35 este foarte usor, compact, confectionat din material polyester, durabil, cu o tesatura fina si este umplut cu material SpiraFil ideal pentru comfortul noptilor racoroase de vara. Poate fi transportat cu usurinta intr-un caiac, pe o bicicleta sau oriunde te aventurezi. Cu acest model vei economisi spatiu si vei avea protectie termica garantata. Poliesterul tafetta DWR ofera protectie impotriva apei iar umplutura sintetica SpiraFil ofera confort termic, garantat EN.

  Vezi mai mult
  480 lei

3 Articol(e)

pe pagina