Sac de dormit Vango Ultralite 1300
MaiaOutdoor.ro va recomanda produsul Sac de dormit Vango Ultralite 1300
Modelul a fost inlocuit cu modelul nou Sac de dormit Vango Ultralite Pro 300
Vangoa reusit o mare performanta tehnica, acest sac de dormit imbinand confortul cu dimensiunile si greutatea reduse. O solutie ideala pentru exploratori si calatori care trebuie sa se deplaseze usor si rapid. Cand este impachetat, abia il veti observa in bagaj, insa noaptea veti simti cu siguranta beneficiile termoizolarii Insulite® Superfine insulation si sistemul Vango Thermal Embrace System. Constructia sacilor de dormit Ultralite se adreseaza in mod special persoanelor care isi poarta echipamentul de munte in spate.
Termoizolatia Insulite® Superfine este realizată din holofibre sintetice spiralate, extrem de usorare si durabile, cu o capacitate de izolare termica excelenta. Insulite® ofera mai presus de toate o capacitate mare de compresie permitand sacului de dormit sa fie impachetat la dimensiuni foarte reduse.
Detalii tehnice sac de dormit Vango Ultralite 1300:
- Performanta: 4 sezoane
- Interval temperaturi: confort: -3°/limita: -10°/extreme: -28°
- Utilizare recomandat min: -10°
- Utilizare recomandat max: 15°
- Gama: trekking
- Ext piept latime: 80cm
- Max utilizator inaltime: 190cm
- Forma: mumie
- Int piept latime: 78cm
- Int picior latime: 48cm
- Int lungime: 205cm
- Umplutura in doua straturi
- Material exterior tratat pentru impermeabilitate
- Termoizolatie de tip Insulite® Superfine
- Gluga 3D cu reglare cu snur
- Termoizolatie suplimentara la umeri (la modelele 600 & 900)
- Lungime fermoar ¾ (½ la modelul 350)
- Fermoar cu dubla directie cu blocare
- Chingi pentru agatat
- Buzunar interior
- Se livreaza cu sac de compresie din 2 piese
- Dimensiuni impachetat: 27,0 x 23.0 cm
- Greutate: 1.9kg
Bine de stiut ca orice sac are niste limite de toleranta la temperatura, care daca sunt depasite, se pierde senzatia de confort si starea de odihna si refacere a organismului lasa de dorit. Aceast aspect este valabil si daca dormi vara intr-un sac de expeditie la + 20 de grade (si nu poti adormi de cald, ai senzatie de disconfort...), dar si in situatia opusa cand dormi iarna intr-un sac de vara, sa zicem care are extremul la -5 si afara sunt -20 (este evident ca iti va fi frig si nu numai atat...). Pe sacii de dormit este mentionata scala proprie de temperatura. Aceasta trebuie sa contina: temperatura maxima peste care exista senzatie de disconfort (acesta este aspectul cel mai putin important, deoarece daca ti-e prea cald, deschizi fermoarul sacului), temperatura minima rezonabila, adica acea temperatura care corespunde unei utilizari normale pentru un individ cu o buna conditie fizica, temperatura minima extrema care corespunde acelei temperaturi la care sacul nu te mai protejeaza, deoarece competentele sale sunt depasite.