Vango

Sac de dormit Vango Atlas Square

MaiaOutdoor.ro va recomanda produsul Sac de dormit Vango Atlas Square
...afla mai multe
Cod produs: Sac de dormit Vango Atlas Square
Cumparand acest produs acumulezi 119 puncte bonus. (pretul include TVA)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Pret normal: 139 lei

Pret Redus 119 lei

Descriere Produs

Sacde dormit Vango Atlas Square optiune ideala pentru dormitul in cort.Are in constructie un singur strat si este prevazut cu o captuseala moalefoarte confortabila. Este extrem de apreciat avand un design modern simateriale durabile. Este din polair si umplutura izolanta intr-un singur strat.Gluga este prevazuta cu margini cu elastic, acest lucru permite ajustareamarginii glugii pe conturul capului, pentru a evita atat pierderea calduriiacumulate in interior cat si patrunderea aerului rece in zonacapului.  Sac de sormit VANGO Atlas Square este extrem deapreciat avand un design simplu, dar modern si este fabricat din materialedurabile. Are in constructie un singur strat si este prevazut cu o captusealamoale, foarte confortabila.

Caracteristici sac de dormit Vango Atlas Square:

 • Sac de dormit pentru vara
 • Densitate fibre: 1 x 250 g/m2
 • Interval de temperatura: 8 / 4 / -10 grade C
 • Temperatura recomandata: 8 - 20 grade C
 • Dimensiuni externe: 190cm x 75cm (la mijloc) x 75cm (la picioare)
 • Deschidere pe partea stanga
 • Latime piept externa: 75cm
 • Latime picioare externa: 75cm
 • Lungime interna: 175cm
 • Latime piept interna: 73cm
 • Latime picioare interna: 73cm
 • Dimensiune impachetat: 37 x Ø21 cm
 • Sac de depozitare
 • Valorile temperaturilor au fost testate conform standardelor EN 13537:2002
 • Material Polair Shell - respilabil cu o rezistenta mare la frecare si foarte confortabil
 • Umplutura fibra spiralata, siliconata foarte compresibila, durabila si usoara
 • Fermoar in doua directii cu autoblocare - Previne deschiderea fermoarului in timpul folosirii sacului de dormit.
 • Fermoarul bidirectional permite atat deschiderea de la cap spre baza cat si invers, pentru ventilarea interiorului in caz de supraincalzire
 • Inchidere velcro cusut la capatul fermoarului, pentru evitarea deschiderii spontane.
 • Agatatoare plasate pe partea de jos a sacului de dormit pentru a se putea aerisii si atarna pentru pastrare

Bine de stiut caorice sac are niste limite de toleranta la temperatura, care daca suntdepasite, se pierde senzatia de confort si starea de odihna si refacere aorganismului lasa de dorit. Aceast aspect este valabil si daca dormi varaintr-un sac de expeditie la + 20 de grade (si nu poti adormi de cald, aisenzatie de disconfort...), dar si in situatia opusa cand dormi iarna intr-unsac de vara, sa zicem care are extremul la -5 si afara sunt -20 (este evidentca iti va fi frig si nu numai atat...). Pe sacii de dormit este mentionatascala proprie de temperatura. Aceasta trebuie sa contina: temperatura maximapeste care exista senzatie de disconfort (acesta este aspectul cel mai putinimportant, deoarece daca ti-e prea cald, deschizi fermoarul sacului),temperatura minima rezonabila, adica acea temperatura care corespunde uneiutilizari normale pentru un individ cu o buna conditie fizica, temperaturaminima extrema care corespunde acelei temperaturi la care sacul nu te maiprotejeaza, deoarece competentele sale sunt depasite.

Spune opinia ta

Iti spui parerea despre: Sac de dormit Vango Atlas Square

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Politica de returnare

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din Piatra Neamț. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de retur. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la magazinului din Piatra Neamț, împreună cu copia după factură și formularul de retur. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de retur, și trimite coletul la magazinului din Piatra NeamțVa rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații.

 Sfaturi de întreținere echipament montan | Descarcă formularul de retur | Descarcă Certificatul de garanție

Sfaturi utile pentru a întreține și utiliza corect un echipament outdoor

Pentru a mări durata de viață a echipamentului tău (îmbrăcăminte, încălțăminte, corturi, bețe de trekking sau skiuri) este foarte importantă etapa de întreținere. Trebuie să urmărești aceste câteva sfaturi utile pentru menținerea echipamentului într-o stare bună timp îndelungat profitând astfel cât mai mult timp de echipamentul tau de munte si putând să-l utilizezi la adevaratul nivel al caracteristicilor și proprietăților lui.

Indiferent de tipul de material tehnic din care este fabricat articolul pe care tocmai l-ai achizitionat de la MaiaOutdoor.ro există o serie de sfaturi general aplicabile, care te vor ajuta să prelungești durata lui de viata.

Astfel:

Citeste cu atenție instructiunile de întretinere specificate de producător. Acestea se regăsesc pe eticheta sau în interiorul articolului. Fiecare producător oferă pe eticheta produsului indicatiile de baza necesare întreținerii produselor precum și semne de avertizare sau interzicere a unor procedee sau etape, care pot conduce la o deteriorare vizibilă instantaneu sau în timp.

Respecta instrucțiunile specificate de producator (chiar dacă pot fi diferite de cele din acest ghid) asigurând în acest fel păstrarea garanției oferite. Producătorul este cel care cunoaște cel mai bine materialul produsului.

Curăță produsul doar cu detergenți speciali destinați unor astfel de echipamente. Petele de grăsime se vor îndeparta imediat (în special de pe materialele sintetice) cu ajutorul soluțiilor speciale de curățare și cu apă călduța (dacă producatorul permite) sau rece. NU FOLOSI CLOR! Nu utiliza detergent normal, clor sau balsamuri de rufe, aceste substanțe putând degrada membrana și conduce la pierderea impermeabilității și a respirabilității.

Impermeabilizează și revigorează echipamentul cu ajutorul soluțiilor de impermeabilizare

Depoziteaza echipamentul (fie el cort, sac de dormit sau rucsac) în locuri lipsite de umiditate și căldură excesivă. Asigura-te că sunt curățate și uscate înainte de depozitare. Astfel vei evita degradarea materialului. Păstrează articolele departe de foc sau caldură intensă – cele sintetice se pot topi!

Pentru spălare și impermeabilizare MaiaOutdoor.ro recomandă produsele Nikwax, brand de origine din Marea Britanie, adresându-se fiecarui tip de echipament și putând fi folosite atat pe materiale sintetice, cât și pe fibre naturale, conform instrucțiunilor.

Produse cu preturi reduse