RUCSACURI

Rucsacuri si genti. Daca esti in cautarea unui (nou) rucsac, Maia Outdoor iti ofera citeva sfaturi menite sa te ajute in selectia modelului potrivit pentru tine.


Fie ca este vorba de o alergare scurta, o plimbare cu bicicleta sau drumetii de mai multe zile, echipamentul trebuie sa fie unul adecvat. Rucsacul este unul dintre cele mai importante piese de echipament outdoor, iar alegerea lui presupune luarea in calcul a citorva criterii.

Cele mai importante sunt:

- Durata calatoriei este primul factor care influenteaza alegerea capacitatii rucsacului. Capacitatea sau spatiul disponibil se masoara in litri si este de obicei trecuta pe rucsac. Cu cat drumetia este mai lunga cu atat avem nevoie de un rucsac cu un volum mai generos.
- Pentru turele de 1 - 2 zile poti alege rucsaci cu o capacitate intre 20-50 litri, pentru cele de 2 - 3 zile poti opta pentru rucsaci cu capacitatea intre 50 - 60 litri, si tot asa. Pentru activitati de scurta durata sau activitati sportive poti alege rusacii pina in 30 de litri, dotati cu sistem de hidratare. Rucsacii de oras si borsetele sint potrivite pentru activitati urbane, calatorii, mers la sala sau chiar cumparaturi.
- Este important ca rucsacul si echipamentele pentru outdoor sa fie din materiale rezistente la uzura si conditii atmosferice variate (caldura, ploaie, inghet). De asemenea sunt preferate materialele impermeabile si respirabile, cele mai des utilizate fiind Nylonul sau Cordura. Poti proteja rucsacul cu o husa de ploaie, care, in functie de model, poate fi inclusa sau achizitionata separat.
- Compartimentele sunt foarte practice; ele ajuta la organizarea eficienta a bagajului si la echilibrare. Sunt recomandate rucascurile cu minim 2 compartimente accesibile din exterior. Buzunarele laterale sau din capac tin lucrurile utile la indemana. - Forma rucsacului trebuie sa asigure stabilitate si echilibru. Sunt importante centura de sold si bretelele umerilor, acestea preiau din greutate. Cadrul are un rol major in protejarea spatelui iar ventilatia ofera un plus de confort.

Articolele de la 1 la 10 din 273 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Rucsac Camp Trail Vest Light

  Rucsac pentru alergare, maratoane, trail running, cu spatiu pentru sistem de hidratare. Intregul rucsac Camp Trail Vest Light a fost conceput pentru a avea acces la lucrurile esentiale in timpul alergarii. Vezi mai mult

  439 lei
  precomandă

 • Rucsac Camp M4

  1 Parere(i)

  Rucsacul Camp M4 este ideal pentru ture alpine de 1-3 zile, unde a echilibra balanta intre indeajuns dar totusi nu prea mult echipament poate face diferenta intre succes si esec. Camp M4 este un rucsac echilibrat conceput pentru a cara lucrurile esentiale fara posibilitatea a fi incarcat cu lucruri inutile, acest lucru fiind posibil la rucsaci de aceasta marime.

  Vezi mai mult
  539 lei
  precomandă

 • Rucsac coarda Beal Combi Cliff

  2 Parere(i)

  Noul sac de coarda de la Beal, cu un design foarte atragator si mult mai practic.

  Vezi mai mult
  189 lei
  precomandă

 • Rucsac Camelbak M.U.L.E. LR 15

  Noul model de rucsac Camelbak M.U.L.E. LR 15 este un model versatil, o combinatie excelenta intre clasicul model MULE incapator si practic si un nou design lombar

  Produs importat periodic

  Vezi mai mult
  705 lei
  precomandă

 • Rucsac Camelbak Rogue (sistem de hidratare inclus)

  Rucsacul Camelbak Rogue are un design aerodinamic atractiv si o capacitate de umplere externa ce il face ideal pentru biking dar si pentru drumetii mai lungi. Rucsacurile Camelbak sunt facute pentru a fi folosite in diverse situatii, atat pentru sporturi de iarna, cat si pentru sporturi de vara. Le puteti folosi la ciclism, motociclism, urcat pe munte, schiat, alergat.

  Produs disponibil la comanda

  Vezi mai mult
  329 lei
  precomandă

 • Rucsac Camelbak Lobo (sistem de hidratare inclus)

  1 Parere(i)

  Rucsacul Camelbak Lobo este unrucsac stabil si confortabil ce ofera spatii sigure pentru depozitare si hidratare pentru ture de 3 ore si mai mult. Rucsacurile Camelbak sunt facute pentru a fi folosite in diverse situatii, atat pentru sporturi de iarna, cat si pentru sporturi de vara. Le puteti folosi la ciclism, motociclism, urcat pe munte, schiat, alergat.

  Produs disponibil la comanda

  Vezi mai mult
  469 lei
  precomandă

 • Rucsac Camelbak Hydrobak (sistem de hidratare inclus)

  Rucsacul Camelbak Hydrobak stabil si confortabil, ofera spatii sigure pentru depozitare si hidratare pentru ture de scurte de o ora si jumatate. Rucsacurile Camelbak sunt facute pentru a fi folosite in diverse situatii, atat pentru sporturi de iarna, cat si pentru sporturi de vara. Le puteti folosi la ciclism, motociclism, urcat pe munte, schiat, alergat.

  Produs disponibil la comanda

  Vezi mai mult
  239 lei
  precomandă

 • Rucsac Camelbak Classic 2L (sistem de hidratare inclus)

  1 Parere(i)

  Model Classic de la Camelbak este un rucsac minimalist pentru ture scurte de 2 ore. Rucsacul este recomandat celor care iubesc aventura si drumetiile. Rucsacurile Camelbak sunt facute pentru a fi folosite in diverse situatii, atat pentru sporturi de iarna, cat si pentru sporturi de vara. Le puteti folosi la ciclism, motociclism, urcat pe munte, schiat, alergat.

  Produs disponibil la comanda

  Vezi mai mult
  289 lei
  precomandă

 • Rucsac Camelbak Charm 1.5 L (sistem de hidratare inclus)

  Rucsacul Camelbak Charm 1.5 L este recomandat doamnelor si domnisoarelor pasionate de drumeti si aventura. Rucsacurile Camelbak sunt facute pentru a fi folosite in diverse situatii, atat pentru sporturi de iarna, cat si pentru sporturi de vara. Le puteti folosi la ciclism, motociclism, urcat pe munte, schiat, alergat.

  Vezi mai mult
  199 lei

 • Rucsac Camelbak Aurora 3 L(sistem de hidratare inclus)

  Rucsacurile Camelbak sunt facute pentru a fi folosite in diverse situatii, atat pentru sporturi de iarna, cat si pentru sporturi de vara. Rucsacul Camelbak Aurora 3 L este recomandat doamnelor si domnisoarelor pasionate de drumeti si aventura. Le puteti folosi la ciclism, motociclism, urcat pe munte, schiat, alergat.

  Vezi mai mult
  269 lei
  precomandă

Articolele de la 1 la 10 din 273 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5