Vango

Rucsac Vango Ventis AIR PRO 45l

Rucsacul Vango Ventis Air Pro 45 este perfect atat pentru ture montane de scurta durata cat si cele de mai multe zile, idiferent de sezon. Rucsacul Vango permite ajustarea sistemului de ventilatie Air Adjust oferind o respirabilitate superioara, Ventis Air Pro 45 fiind un model nou cu plasa in zona spatelui. Accesul in compartimentul principal se face rapid.


Produs disponibil in curand

...afla mai multe
Cod produs: RUMVENTAPB3U060
Cumparand acest produs acumulezi 420 puncte bonus. (pretul include TVA)

Disponibilitate: Stoc epuizat

420 lei

Descriere Produs

Rucsacul Vango Ventis Air Pro 45 este perfect atat pentru ture montane de scurta durata cat si cele de mai multe zile, idiferent de sezon. Modelul Vango Ventis are multiple buzunare: frontal, lateral, pe centura si unul cu acces rapid. Rucsacul permite ajustarea sistemului de ventilatie Air Adjust oferind o respirabilitate superioara, Ventis Air Pro 45 fiind un model nou cu plasa in zona spatelui. Accesul in compartimentul principal se face rapid.

Caracteristici rucsac Vango Ventis Air Pro 45l:

 • Mateial Excel® 420D Honeycomb Polyester cu rezistenta sporita
 • Sistem de spate ventilat cu plasa AirAdjust ce permite si ajustarea
 • Husa de ploaie detasabila
 • Fermoare cu bucle pentru agatarea accesoriilor suplimentare
 • Compatibil cu sistem de hidratare
 • Buzunare laterale din material stretch
 • Elemente reflectorizante
 • Capac in partea superioara cu buzunar
 • Sistem de prindere a pioletului/betelor de trekking
 • Centura la sold ergonomica si cu buzunar
 • Buzunar frontal rapid

Specificatii rucsac Vango Ventis Air Pro 45l:

 • Greutate: 1.68 kg
 • Capacitate: 45l
 • Dimensiuni: L30.0 x h71.0 x l36.0cm

Din camping pånă pe traseele de munte mai complicate, Vango face ca fiecare pas în aer liber să fie o joacă. Pentru întreaga gama de rucsaci, corturi și saci de dormit, Vango ofera un raport calitate – pret excelent. Brand-ul scotian o are o istorie lungă și foarte respectata, de 50 de ani în proiectarea şi fabricarea de echipament pentru entuzistii outdoor. 

Spune opinia ta

Iti spui parerea despre: Rucsac Vango Ventis AIR PRO 45l

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Politica de returnare

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din Piatra Neamț. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de retur. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la magazinului din Piatra Neamț, împreună cu copia după factură și formularul de retur. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de retur, și trimite coletul la magazinului din Piatra NeamțVa rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații.

 Sfaturi de întreținere echipament montan | Descarcă formularul de retur | Descarcă Certificatul de garanție

Sfaturi utile pentru a întreține și utiliza corect un echipament outdoor

Pentru a mări durata de viață a echipamentului tău (îmbrăcăminte, încălțăminte, corturi, bețe de trekking sau skiuri) este foarte importantă etapa de întreținere. Trebuie să urmărești aceste câteva sfaturi utile pentru menținerea echipamentului într-o stare bună timp îndelungat profitând astfel cât mai mult timp de echipamentul tau de munte si putând să-l utilizezi la adevaratul nivel al caracteristicilor și proprietăților lui.

Indiferent de tipul de material tehnic din care este fabricat articolul pe care tocmai l-ai achizitionat de la MaiaOutdoor.ro există o serie de sfaturi general aplicabile, care te vor ajuta să prelungești durata lui de viata.

Astfel:

Citeste cu atenție instructiunile de întretinere specificate de producător. Acestea se regăsesc pe eticheta sau în interiorul articolului. Fiecare producător oferă pe eticheta produsului indicatiile de baza necesare întreținerii produselor precum și semne de avertizare sau interzicere a unor procedee sau etape, care pot conduce la o deteriorare vizibilă instantaneu sau în timp.

Respecta instrucțiunile specificate de producator (chiar dacă pot fi diferite de cele din acest ghid) asigurând în acest fel păstrarea garanției oferite. Producătorul este cel care cunoaște cel mai bine materialul produsului.

Curăță produsul doar cu detergenți speciali destinați unor astfel de echipamente. Petele de grăsime se vor îndeparta imediat (în special de pe materialele sintetice) cu ajutorul soluțiilor speciale de curățare și cu apă călduța (dacă producatorul permite) sau rece. NU FOLOSI CLOR! Nu utiliza detergent normal, clor sau balsamuri de rufe, aceste substanțe putând degrada membrana și conduce la pierderea impermeabilității și a respirabilității.

Impermeabilizează și revigorează echipamentul cu ajutorul soluțiilor de impermeabilizare

Depoziteaza echipamentul (fie el cort, sac de dormit sau rucsac) în locuri lipsite de umiditate și căldură excesivă. Asigura-te că sunt curățate și uscate înainte de depozitare. Astfel vei evita degradarea materialului. Păstrează articolele departe de foc sau caldură intensă – cele sintetice se pot topi!

Pentru spălare și impermeabilizare MaiaOutdoor.ro recomandă produsele Nikwax, brand de origine din Marea Britanie, adresându-se fiecarui tip de echipament și putând fi folosite atat pe materiale sintetice, cât și pe fibre naturale, conform instrucțiunilor.

MaiaOutdoor.ro iti mai recomanda:

Produse cu preturi reduse