Palarie vanatoare Faustmann 43200

Epuizat din stoc
SKU
Palarie vanatoare Faustmann 43200
Brand
Faustmann
Ca vanator, palaria nu este doar o piesa de imbracaminte care te poate feri de ploaie, ninsoare, frig sau soare ci mai ales un simbol.

Palaria Faustmann este din lana 100%, impermeabila si care poate sa fie rulata fara a fi deteriorata. Materialul are memorie si chiar daca o rulezi o vei putea aduce imediat la forma initiala. Palaria are o curea de piele, ca accesoriu care-i subliniaza linia, curea pe care avem un element de metal decorativ cu motiv outdoor.

Cum aleg marimea palariei Faustamnn?

Pasul 1: In primul rand trebuie sa iei masura capului cum trebuie si sa nu te iei dupa masurile, pe care e foarte posibil sa le gasesti in interiorul palariei.

Pasul 2: Foloseste un centimetru pentru a-ti masura capul; daca nu poti singur apeleaza la cineva sa te ajute; nu te grabi caci astfel poti gresi la masuratoare.

Pasul 3:  O modalitate de a afla unde sa masori este de a pune o palarie mai veche pe cap si unde se aseaza aceasta pe cap este chiar locul ce trebuie masurat. De obicei masura se ia de deasupra fruntii pana la baza curburii capului.

Cum aleg marimea palariei

Mai multe informaţii
Special Price149,00 RON
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPalarie vanatoare Faustmann 43200
Rating-ul dumneavoastră