DeerHunter

Palarie vanatoare Deerhunter Ranger

Palaria Deerhunter Ranger un simbol nu doar o piesa de imbracaminte care te poate feri de ploaie, ninsoare, frig sau soare ci mai ales un simbol. ...afla mai multe
Cod produs: Deerhunter Ranger 6512 58-59
Cumparand acest produs acumulezi 290 puncte bonus. (pretul include TVA)

Disponibilitate: Stoc epuizat

290 lei

Descriere Produs

Palaria Deerhunter Ranger este din lana 100%, impermeabila avand un bor mai mare de 8.5 cm si fiind accesorizata cu o curea de piele, accesoriu care-i subliniaza linia eleganta. Palaria poate sa fie rulata fara a fi deteriorata. Materialul are memorie si chiar daca o rulezi o vei putea aduce imediat la forma initiala

Marime 58-59

Cum aleg marimea palariei Deerhunter?

Pasul 1: In primul rand trebuie sa iei masura capului cum trebuie si sa nu te iei dupa masurile, pe care e foarte posibil sa le gasesti in interiorul palariei.

Pasul 2: Foloseste un centimetru pentru a-ti masura capul; daca nu poti singur apeleaza la cineva sa te ajute; nu te grabi caci astfel poti gresi la masuratoare.

Pasul 3:  O modalitate de a afla unde sa masori este de a pune o palarie mai veche pe cap si unde se aseaza aceasta pe cap este chiar locul ce trebuie masurat. De obicei masura se ia de deasupra fruntii pana la baza curburii capului.

Cum aleg marimea palariei

 

Spune opinia ta

Iti spui parerea despre: Palarie vanatoare Deerhunter Ranger

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Produse cu preturi reduse