Outdoor

Outdoor - iti recomandam să îți adaptezi întotdeauna echipamentul de camping în funcție de sezon și de activitatea pe care intenționezi să o desfășori.

Articolele de la 1 la 10 din 50 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Cort Pinguin Horizon

  1 Parere(i)

  MaiaOutdoor.ro va recomanda produsul Cort Pinguin Horizon. Este un model din seria Outdoor ideal pentru cei ce isi dorescun cort spatios, cu loc pentru bagaje dar care sa fie montat usor. Vezi mai mult

  678 lei

 • Cort 3 persoane Zajo Norsk 3 Neo

  1 Parere(i)

  Cortul Zajo Norsk 3 Neo este varianta pentru 3 persoane a modelului Norsk 2. Datorita tehnologiei RainXpert si a cusaturilor lipite, cortul este protejat de apa si mentine un confort termic sporit. Modelul de cort 3 persoane Zajo Norsk 3 Neo are 2 intrari, 2 folii si impermeabilitate mare. 

  Vezi mai mult
  595 lei
  precomandă

 • Rucsac coarda Beal Combi Cliff

  2 Parere(i)

  Noul sac de coarda de la Beal, cu un design foarte atragator si mult mai practic.

  Vezi mai mult
  189 lei
  precomandă

 • Rucsac Camelbak Classic 2L (sistem de hidratare inclus)

  1 Parere(i)

  Model Classic de la Camelbak este un rucsac minimalist pentru ture scurte de 2 ore. Rucsacul este recomandat celor care iubesc aventura si drumetiile. Rucsacurile Camelbak sunt facute pentru a fi folosite in diverse situatii, atat pentru sporturi de iarna, cat si pentru sporturi de vara. Le puteti folosi la ciclism, motociclism, urcat pe munte, schiat, alergat.

  Produs disponibil la comanda

  Vezi mai mult
  289 lei
  precomandă

 • Cort Pinguin Vega Extrem

  1 Parere(i)

  Cortul Pinguin Vega Extreme face parte din categoria corturilor Extreme, recomandate atat in drumetii montane sau camping dar siin expeditii. Modelul are o structura rigida, rezistenta, este usor de ridicat si pastreaza o greutate redusa.

  Vezi mai mult
  1.647 lei

 • Cort Pinguin Campus 3

  1 Parere(i)

  Cortul Pinguin Campus 3 este un model spatios perfect pentru trekking sau camping, pentru familii sau grupuri de 3 persoane.

  Vezi mai mult
  1.104 lei

 • Rucsac Camp M4

  1 Parere(i)

  Rucsacul Camp M4 este ideal pentru ture alpine de 1-3 zile, unde a echilibra balanta intre indeajuns dar totusi nu prea mult echipament poate face diferenta intre succes si esec. Camp M4 este un rucsac echilibrat conceput pentru a cara lucrurile esentiale fara posibilitatea a fi incarcat cu lucruri inutile, acest lucru fiind posibil la rucsaci de aceasta marime.

  Vezi mai mult
  539 lei
  precomandă

 • Rucsac Camelbak Lobo (sistem de hidratare inclus)

  1 Parere(i)

  Rucsacul Camelbak Lobo este unrucsac stabil si confortabil ce ofera spatii sigure pentru depozitare si hidratare pentru ture de 3 ore si mai mult. Rucsacurile Camelbak sunt facute pentru a fi folosite in diverse situatii, atat pentru sporturi de iarna, cat si pentru sporturi de vara. Le puteti folosi la ciclism, motociclism, urcat pe munte, schiat, alergat.

  Produs disponibil la comanda

  Vezi mai mult
  469 lei
  precomandă

 • Parazapezi TSL Hiking

  4 Parere(i)

  Parazapezi TSL Hiking - un model clasic cu prindere in spate si fixare sub bocanc cu banda din hipalon.

  Vezi mai mult
 • Frontala Petzl Actik Core

  1 Parere(i)

  Frontala Petzl Actik Core este un model compact cu putere mare si mai multe moduri de iluminare. Modelul Actik Core vine cu acumuatorul reincarcabl Petzl Core inclus.Frontala ofera o putere maxima de 450 lumeni fiind ideala in ture montane, camping, alergare sau alpinism. 

  Vezi mai mult

Articolele de la 1 la 10 din 50 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5