Outdoor

Outdoor - iti recomandam să îți adaptezi întotdeauna echipamentul de camping în funcție de sezon și de activitatea pe care intenționezi să o desfășori.

Articolele de la 1 la 10 din 343 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Cort 3 persoane Zajo Norsk 3 Neo

  1 Parere(i)

  Cortul Zajo Norsk 3 Neo este varianta pentru 3 persoane a modelului Norsk 2. Datorita tehnologiei RainXpert si a cusaturilor lipite, cortul este protejat de apa si mentine un confort termic sporit. Modelul de cort 3 persoane Zajo Norsk 3 Neo are 2 intrari, 2 folii si impermeabilitate mare. 

  Vezi mai mult
  595 lei
  precomandă

 • Rucsac Camp Trail Vest Light

  Rucsac pentru alergare, maratoane, trail running, cu spatiu pentru sistem de hidratare. Intregul rucsac Camp Trail Vest Light a fost conceput pentru a avea acces la lucrurile esentiale in timpul alergarii. Vezi mai mult

  439 lei
  precomandă

 • Rucsac Camp M4

  1 Parere(i)

  Rucsacul Camp M4 este ideal pentru ture alpine de 1-3 zile, unde a echilibra balanta intre indeajuns dar totusi nu prea mult echipament poate face diferenta intre succes si esec. Camp M4 este un rucsac echilibrat conceput pentru a cara lucrurile esentiale fara posibilitatea a fi incarcat cu lucruri inutile, acest lucru fiind posibil la rucsaci de aceasta marime.

  Vezi mai mult
  539 lei
  precomandă

 • Rucsac coarda Beal Combi Cliff

  2 Parere(i)

  Noul sac de coarda de la Beal, cu un design foarte atragator si mult mai practic.

  Vezi mai mult
  189 lei
  precomandă

 • Cort Pinguin Aero 3

  Cortul Pinguin Aero 3, inclus in categoria corturilor ultralight este realizat din materiale usoare dar rezistente. Este alegerea perfecta pentru cei ce isi doresc un cort usor, durabil si de calittate superioara. Modelul Aero 3 are forma de dom, 2 intrari si 2 antree si o suprafata desfasurata de cca 3.5 m2. 

  Vezi mai mult
  1.380 lei
  precomandă

 • Rucsac Camelbak M.U.L.E. LR 15

  Noul model de rucsac Camelbak M.U.L.E. LR 15 este un model versatil, o combinatie excelenta intre clasicul model MULE incapator si practic si un nou design lombar

  Produs importat periodic

  Vezi mai mult
  705 lei
  precomandă

 • Rucsac Camelbak Rogue (sistem de hidratare inclus)

  Rucsacul Camelbak Rogue are un design aerodinamic atractiv si o capacitate de umplere externa ce il face ideal pentru biking dar si pentru drumetii mai lungi. Rucsacurile Camelbak sunt facute pentru a fi folosite in diverse situatii, atat pentru sporturi de iarna, cat si pentru sporturi de vara. Le puteti folosi la ciclism, motociclism, urcat pe munte, schiat, alergat.

  Produs disponibil la comanda

  Vezi mai mult
  329 lei
  precomandă

 • Rucsac Camelbak Lobo (sistem de hidratare inclus)

  1 Parere(i)

  Rucsacul Camelbak Lobo este unrucsac stabil si confortabil ce ofera spatii sigure pentru depozitare si hidratare pentru ture de 3 ore si mai mult. Rucsacurile Camelbak sunt facute pentru a fi folosite in diverse situatii, atat pentru sporturi de iarna, cat si pentru sporturi de vara. Le puteti folosi la ciclism, motociclism, urcat pe munte, schiat, alergat.

  Produs disponibil la comanda

  Vezi mai mult
  469 lei
  precomandă

 • Rucsac Camelbak Hydrobak (sistem de hidratare inclus)

  Rucsacul Camelbak Hydrobak stabil si confortabil, ofera spatii sigure pentru depozitare si hidratare pentru ture de scurte de o ora si jumatate. Rucsacurile Camelbak sunt facute pentru a fi folosite in diverse situatii, atat pentru sporturi de iarna, cat si pentru sporturi de vara. Le puteti folosi la ciclism, motociclism, urcat pe munte, schiat, alergat.

  Produs disponibil la comanda

  Vezi mai mult
  239 lei
  precomandă

 • Rucsac Camelbak Classic 2L (sistem de hidratare inclus)

  1 Parere(i)

  Model Classic de la Camelbak este un rucsac minimalist pentru ture scurte de 2 ore. Rucsacul este recomandat celor care iubesc aventura si drumetiile. Rucsacurile Camelbak sunt facute pentru a fi folosite in diverse situatii, atat pentru sporturi de iarna, cat si pentru sporturi de vara. Le puteti folosi la ciclism, motociclism, urcat pe munte, schiat, alergat.

  Produs disponibil la comanda

  Vezi mai mult
  289 lei
  precomandă

Articolele de la 1 la 10 din 343 in total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5