Marker Griffon 12.0 110mm 11/12

MaiaOutdoor.ro va recomanda produsul Marker Griffon 12.0 110mm 11/12
...afla mai multe
(pretul include TVA)

Disponibilitate: Stoc epuizat

850 lei
Transport gratuit

Informaţii produs

Detalii

With a facelift for 11/12 including the re-sculpted toe and heel from the Duke and Jester, the Griffon further cements its place as the go-to freeskiing binding in the market.

Specs:

  • DIN range: 4 - 13
  • Recom. Skier's Weight: 80 - 250 lbs
  • Height w/o ski: 22 mm
  • Brake Width: 90mm and 110mm (130 available)
  • Toe System :Triple Pivot Elite
  • Gliding AFD: Stainless Steel, Height Adjustable*
  • Step-in heel: Inter-Pivot
  • EPS system : Dual-screw Brake Pad
  • Color Combinations: white / black

Similar in the design to the Jester binding, the Marker Griffon B110 downhill ski bindings are built to accommodate young and lightweight skiers, starting at 80 lbs.
Composite toe and heel cups keep binding weight to a minimum yet are still designed with a wide footprint for excellent performance on fat skis.
Cross-axis toe spring and compact mounting pattern create a short binding that enables fluid spins and twists.
Triple Pivot Elite toe has high energy absorption to prevent prerelease.
Lightweight Inter-Pivot heel focuses power in the direction of the boot sole and offers superior holding power and energy transfer.
Freeride brake ensures adequate clearance when skiing backward.
Excellent boot-to-binding contact delivers direct power transmission to the ski.
Heel is designed without pull-out screws to maximize durability.
Stainless-steel antifriction device allows essential lateral boot movement despite the condition of dirty or worn soles or negative sliding friction.
Antifriction device adjusts to the height of alpine boots.
110mm brake fits many powder skis.
Mounting configuration of the Marker Griffon B110 downhill ski bindings requires a 76mm.

Opinii

Spune opinia ta

Iti spui parerea despre: Marker Griffon 12.0 110mm 11/12

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Întreţinere

Sfaturi utile pentru a intretine si utiliza corect un echipament outdoor

Pentru a mari durata de viata a echipamentului tau (imbracaminte, incaltaminte, corturi, bete de trekking sau skiuri) este foarte importanta etapa de intretinere. Trebuie sa urmaresti aceste cateva sfaturi utile pentru mentinerea echipamentului intr-o stare buna timp indelungat profitand astfel cat mai mult timp de echipamentul tau de munte si putand sa-l utilizezi la adevaratul nivel al caracteristicilor si proprietatilor lui.

Indiferent de tipul de material tehnic din care este fabricat articolul pe care tocmai l-ai achizitionat de la MaiaOutdoor.ro exista o serie de sfaturi general aplicabile, care te vor ajuta sa prelungesti durata lui de viata. Astfel:

Citeste cu atentie instructiunile de întretinere specificate de producator. Acestea se regasesc pe eticheta sau în interiorul articolului. Ca recomandare generala atentie la instructiunile de intretinere mentionate de producator (de spalare, de inalbire, de uscare, de calcare si de curatare chimica). Fiecare producator ofera pe eticheta produsului indicatiile de baza necesare intretinerii produselor precum si semne de avertizare sau interzicere a unor procedee sau etape, care pot conduce la o deteriorare vizibila instantanee sau in timp.

Respecta instructiunile specificate de producator (chiar daca pot fi diferite de cele din acest ghid) asigurand in acest fel pastrarea garantiei oferite. Producatorul este cel care cunoaste cel mai bine materialul.

Curata produsul doar cu detergenti speciali destinati unor astfel de echipamente. Petele de grasime se vor îndeparta imediat (in special de pe materialele sintetice) cu ajutorul solutiilor speciale de curatare si cu apa calduta (daca producatorul permite) sau rece. NU FOLOSI CLOR! Nu utiliza detergent normal, clor sau balsamuri de rufe, aceste substante putand degrada membrana si conduce la pierderea impermeabilitatii si a respirabilitatii.

Impermeabilizeaza si revigoreaza echipamentul cu ajutorul solutiilor de impermeabilizare

Depoziteaza echipamentul (fie el cort, sac de dormit sau rucsac) in locuri lipsite de umiditate si caldura excesiva. Asigura-te ca sunt curatate si curate si foarte important, acesta trebuie sa fie uscate, astfel vei evita degradarea materialului prin mucegaire, sau a fermoarelor prin ruginire. Pastreaza articolele departe de foc sau caldura foarte mare – cele sintetice se pot topi!

Pentru spalare si impermeabilizare MaiaOutdoor.ro recomanda produsele marcii Nikwax, brand de origine din Marea Britanie, adresandu-se fiecarui tip de echipament si putand fi folosite atat pe materiale sintetice, cat si pe fibre naturale, conform instructiunilor.

Trebuie sa sti si echipamentului de iarna trebuie intretinut. Skiurile sau snowbordul au nevoie de un tratament complet pentru a putea functiona in bune conditii. Inainte de sosirea iernii dar si in timpul sezonului (de mai multe ori daca este o utilizare frecventa) echipamentul de ski-snowboard are nevoie de intretinere. Daca skiurile sau placa se agata, iar canturile nu au aderenta pe portiunile tari, aluneca si te simti instabil la viteze mari sau daca iti ingreuneaza schiatul la viteze mari, trebuie verificate si lustruite si ceruite din nou.

Maia Outdoor iti vine in ajutor in aceasta iarna cu procedee de service si pachete avantajoase. Optand pentru un pachet complet de service, echipamentul tau va avea parte de un rasfat complet incluzand procedee de ascutire a cantuirilor, reparatii la talpa si ceruire.

CERTIFICAT DE GARANȚIE