Marker Griffon 12.0 110mm 11/12

MaiaOutdoor.ro va recomanda produsul Marker Griffon 12.0 110mm 11/12
...afla mai multe
Cod produs: Marker Griffon 12.0 110mm 11/12
Cumparand acest produs acumulezi 850 puncte bonus. (pretul include TVA)

Disponibilitate: Stoc epuizat

850 lei

Descriere Produs

With a facelift for 11/12 including the re-sculpted toe and heel from the Duke and Jester, the Griffon further cements its place as the go-to freeskiing binding in the market.

Specs:

  • DIN range: 4 - 13
  • Recom. Skier's Weight: 80 - 250 lbs
  • Height w/o ski: 22 mm
  • Brake Width: 90mm and 110mm (130 available)
  • Toe System :Triple Pivot Elite
  • Gliding AFD: Stainless Steel, Height Adjustable*
  • Step-in heel: Inter-Pivot
  • EPS system : Dual-screw Brake Pad
  • Color Combinations: white / black

Similar in the design to the Jester binding, the Marker Griffon B110 downhill ski bindings are built to accommodate young and lightweight skiers, starting at 80 lbs.
Composite toe and heel cups keep binding weight to a minimum yet are still designed with a wide footprint for excellent performance on fat skis.
Cross-axis toe spring and compact mounting pattern create a short binding that enables fluid spins and twists.
Triple Pivot Elite toe has high energy absorption to prevent prerelease.
Lightweight Inter-Pivot heel focuses power in the direction of the boot sole and offers superior holding power and energy transfer.
Freeride brake ensures adequate clearance when skiing backward.
Excellent boot-to-binding contact delivers direct power transmission to the ski.
Heel is designed without pull-out screws to maximize durability.
Stainless-steel antifriction device allows essential lateral boot movement despite the condition of dirty or worn soles or negative sliding friction.
Antifriction device adjusts to the height of alpine boots.
110mm brake fits many powder skis.
Mounting configuration of the Marker Griffon B110 downhill ski bindings requires a 76mm.

Spune opinia ta

Iti spui parerea despre: Marker Griffon 12.0 110mm 11/12

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Politica de returnare

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din Piatra Neamț. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de retur. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la magazinului din Piatra Neamț, împreună cu copia după factură și formularul de retur. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de retur, și trimite coletul la magazinului din Piatra NeamțVa rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații.

 Sfaturi de întreținere echipament montan | Descarcă formularul de retur | Descarcă Certificatul de garanție

Sfaturi utile pentru a întreține și utiliza corect un echipament outdoor

Pentru a mări durata de viață a echipamentului tău (îmbrăcăminte, încălțăminte, corturi, bețe de trekking sau skiuri) este foarte importantă etapa de întreținere. Trebuie să urmărești aceste câteva sfaturi utile pentru menținerea echipamentului într-o stare bună timp îndelungat profitând astfel cât mai mult timp de echipamentul tau de munte si putând să-l utilizezi la adevaratul nivel al caracteristicilor și proprietăților lui.

Indiferent de tipul de material tehnic din care este fabricat articolul pe care tocmai l-ai achizitionat de la MaiaOutdoor.ro există o serie de sfaturi general aplicabile, care te vor ajuta să prelungești durata lui de viata.

Astfel:

Citeste cu atenție instructiunile de întretinere specificate de producător. Acestea se regăsesc pe eticheta sau în interiorul articolului. Fiecare producător oferă pe eticheta produsului indicatiile de baza necesare întreținerii produselor precum și semne de avertizare sau interzicere a unor procedee sau etape, care pot conduce la o deteriorare vizibilă instantaneu sau în timp.

Respecta instrucțiunile specificate de producator (chiar dacă pot fi diferite de cele din acest ghid) asigurând în acest fel păstrarea garanției oferite. Producătorul este cel care cunoaște cel mai bine materialul produsului.

Curăță produsul doar cu detergenți speciali destinați unor astfel de echipamente. Petele de grăsime se vor îndeparta imediat (în special de pe materialele sintetice) cu ajutorul soluțiilor speciale de curățare și cu apă călduța (dacă producatorul permite) sau rece. NU FOLOSI CLOR! Nu utiliza detergent normal, clor sau balsamuri de rufe, aceste substanțe putând degrada membrana și conduce la pierderea impermeabilității și a respirabilității.

Impermeabilizează și revigorează echipamentul cu ajutorul soluțiilor de impermeabilizare

Depoziteaza echipamentul (fie el cort, sac de dormit sau rucsac) în locuri lipsite de umiditate și căldură excesivă. Asigura-te că sunt curățate și uscate înainte de depozitare. Astfel vei evita degradarea materialului. Păstrează articolele departe de foc sau caldură intensă – cele sintetice se pot topi!

Pentru spălare și impermeabilizare MaiaOutdoor.ro recomandă produsele Nikwax, brand de origine din Marea Britanie, adresându-se fiecarui tip de echipament și putând fi folosite atat pe materiale sintetice, cât și pe fibre naturale, conform instrucțiunilor.

Produse cu preturi reduse