Marker Duke EPF 16 110mm 2013/2014

MaiaOutdoor.ro va recomanda produsul Marker Duke EPF 16 110mm 2013/2014
...afla mai multe
(pretul include TVA)

Disponibilitate: Stoc epuizat

1.015 lei
Transport gratuit

Informaţii produs

Detalii

KEY FEATURES

 • WIDER BASE PLATE
 • NEW HEEL DESIGN
 • NEW TOE DESIGN

The Marker Duke EPF Large Ski Bindings feature Marker’s new Extended Power Frame chassis, 28% wider than the original. For the big mountain freeskier who wants an easy climbing function combined with the ultimate in security and performance for coming down the mountain, the Duke EPF is the answer.

Toe

 • Triple Pivot Elite Toe - With a horizontally oriented spring, it provides the highest energy absorption to reduce the risk of early release. The secure purchase on the boot lug optimizes power transmission and allows for durable, high energy use. The performance to weight ratio of the Triple Pivot toe is truly unmatched in the industry.

 • Integrated Gliding AFD - Gliding Anti-Friction Device (AFD) provides consistent lateral release with rockered and lugged AT boot soles

Heel

 • Inter Pivot Heel - Industry-leading construction delivers superior holding power for all types of freeskiing. Its design focuses power in the direction of the boot sole, increasing elasticity. The overall design creates optimum power transmission.
 • EPS System - Dual-screw brake pad

Tour Mode

 • Dual climbing levels of 7° and 13° can be adjusted with ski polesSuper secure lock mechanism lever is located under the boot; touring position slides boot 4 cm rearward for ease in kick turning

Additional Features

 • Extended Power Frame and Power Width Design: provides unbelievable power transmission for wider skis
 • Magnesium components for lightness without sacrificing strength
 • Accommodates alpine and AT boots
 • Boot Sole Length: 305-365mm

Ski Compatibility

 • Extended Power Frame is designed for skis 89mm and wider.We recommend a brake width equal to or at most 15 mm wider than the ski waist width.

Specs

 • Type: Frame
 • Ability Level: Advanced-Expert
 • DIN: High: 16
 • DIN: Low: 6

Opinii

Spune opinia ta

Iti spui parerea despre: Marker Duke EPF 16 110mm 2013/2014

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Întreţinere

Sfaturi utile pentru a intretine si utiliza corect un echipament outdoor

Pentru a mari durata de viata a echipamentului tau (imbracaminte, incaltaminte, corturi, bete de trekking sau skiuri) este foarte importanta etapa de intretinere. Trebuie sa urmaresti aceste cateva sfaturi utile pentru mentinerea echipamentului intr-o stare buna timp indelungat profitand astfel cat mai mult timp de echipamentul tau de munte si putand sa-l utilizezi la adevaratul nivel al caracteristicilor si proprietatilor lui.

Indiferent de tipul de material tehnic din care este fabricat articolul pe care tocmai l-ai achizitionat de la MaiaOutdoor.ro exista o serie de sfaturi general aplicabile, care te vor ajuta sa prelungesti durata lui de viata. Astfel:

Citeste cu atentie instructiunile de întretinere specificate de producator. Acestea se regasesc pe eticheta sau în interiorul articolului. Ca recomandare generala atentie la instructiunile de intretinere mentionate de producator (de spalare, de inalbire, de uscare, de calcare si de curatare chimica). Fiecare producator ofera pe eticheta produsului indicatiile de baza necesare intretinerii produselor precum si semne de avertizare sau interzicere a unor procedee sau etape, care pot conduce la o deteriorare vizibila instantanee sau in timp.

Respecta instructiunile specificate de producator (chiar daca pot fi diferite de cele din acest ghid) asigurand in acest fel pastrarea garantiei oferite. Producatorul este cel care cunoaste cel mai bine materialul.

Curata produsul doar cu detergenti speciali destinati unor astfel de echipamente. Petele de grasime se vor îndeparta imediat (in special de pe materialele sintetice) cu ajutorul solutiilor speciale de curatare si cu apa calduta (daca producatorul permite) sau rece. NU FOLOSI CLOR! Nu utiliza detergent normal, clor sau balsamuri de rufe, aceste substante putand degrada membrana si conduce la pierderea impermeabilitatii si a respirabilitatii.

Impermeabilizeaza si revigoreaza echipamentul cu ajutorul solutiilor de impermeabilizare

Depoziteaza echipamentul (fie el cort, sac de dormit sau rucsac) in locuri lipsite de umiditate si caldura excesiva. Asigura-te ca sunt curatate si curate si foarte important, acesta trebuie sa fie uscate, astfel vei evita degradarea materialului prin mucegaire, sau a fermoarelor prin ruginire. Pastreaza articolele departe de foc sau caldura foarte mare – cele sintetice se pot topi!

Pentru spalare si impermeabilizare MaiaOutdoor.ro recomanda produsele marcii Nikwax, brand de origine din Marea Britanie, adresandu-se fiecarui tip de echipament si putand fi folosite atat pe materiale sintetice, cat si pe fibre naturale, conform instructiunilor.

Trebuie sa sti si echipamentului de iarna trebuie intretinut. Skiurile sau snowbordul au nevoie de un tratament complet pentru a putea functiona in bune conditii. Inainte de sosirea iernii dar si in timpul sezonului (de mai multe ori daca este o utilizare frecventa) echipamentul de ski-snowboard are nevoie de intretinere. Daca skiurile sau placa se agata, iar canturile nu au aderenta pe portiunile tari, aluneca si te simti instabil la viteze mari sau daca iti ingreuneaza schiatul la viteze mari, trebuie verificate si lustruite si ceruite din nou.

Maia Outdoor iti vine in ajutor in aceasta iarna cu procedee de service si pachete avantajoase. Optand pentru un pachet complet de service, echipamentul tau va avea parte de un rasfat complet incluzand procedee de ascutire a cantuirilor, reparatii la talpa si ceruire.

CERTIFICAT DE GARANȚIE