Marker Duke 16 S 110mm 11/12

MaiaOutdoor.ro va recomanda produsul Marker Duke 16 S 110mm 11/12
...afla mai multe
(pretul include TVA)

Disponibilitate: Stoc epuizat

1.390 lei
Transport gratuit

Informaţii produs

Detalii

The climbing function is combined with the ultimate in security and performance for coming down the mountain making the Marker Duke Ski Bindings are the only way to go. The BCT/Ski lever combined with a higher DIN and durable metal construction lets the Duke perform equally as an AT touring binding and high-end downhill binding.

Specs:

  • DIN range: 6 - 16
  • Recom. Skier's Weight: 130+ lbs
  • Height w/o ski: 36 mm
  • Brake Width: 110mm (90 and 136 available)
  • Toe System: Triple Pivot Elite
  • Gliding AFD: Stainless Steel, Height Adjustable*
  • Step-in heel: Inter-Pivot
  • EPS system: Dual-screw Brake Pad
  • Color Combinations: white
  • Weight (pair):  2760 g (S) / 2790 (L)

Special Features
Patented BCT Back Country Technology uphill hiking mode
BCT/Ski lever protected under foot to prevent inadvertent opening in ski mode.
The unique mobility feature moves the skier's center of mass 40mm backward in BC mode - resulting in a better balanced ski swing weight and easier kick-turns.
New hiking aid with 7° & 13° positions
Height adjustable, gliding AFD for alpine/AT
Lowest stand height of all “frame” AT models with 36mm stand height above ski
No-pull-out screws
Freeride brake

Recommended Use
The Marker Duke is designed for heavier weight or more aggressive skiers who spend a lot of time on resort but take any opportunity to head into the sidecountry and occasionally go for a full-on backcountry tour.

Compatibility
We recommend a brake width that is equal to the ski waist width and at most 15mm wider.

Construction
Power-Width-Design gives freeskiing bindings the ultimate power transmission for today's wide skis with the shortest frame of all hiking models in the market, 10 mm wider interface than traditional bindings (not built around the historic 63 mm SL ski like conventional bindings), and connection brackets extend upward on the outside for the ultimate power transmission.
Triple-Pivot Elite toe with a 5° sole holder angle, high energy absorption to prevent pre-release with 32mm elasticity, and increased boot lug contact.
Inter-Pivot heel design focuses power in direction of boot sole and elasticity direction for superior holding power and energy transfer with 34 mm elasticity.
Magnesium components for extra durability

Opinii

Spune opinia ta

Iti spui parerea despre: Marker Duke 16 S 110mm 11/12

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Întreţinere

Sfaturi utile pentru a intretine si utiliza corect un echipament outdoor

Pentru a mari durata de viata a echipamentului tau (imbracaminte, incaltaminte, corturi, bete de trekking sau skiuri) este foarte importanta etapa de intretinere. Trebuie sa urmaresti aceste cateva sfaturi utile pentru mentinerea echipamentului intr-o stare buna timp indelungat profitand astfel cat mai mult timp de echipamentul tau de munte si putand sa-l utilizezi la adevaratul nivel al caracteristicilor si proprietatilor lui.

Indiferent de tipul de material tehnic din care este fabricat articolul pe care tocmai l-ai achizitionat de la MaiaOutdoor.ro exista o serie de sfaturi general aplicabile, care te vor ajuta sa prelungesti durata lui de viata. Astfel:

Citeste cu atentie instructiunile de întretinere specificate de producator. Acestea se regasesc pe eticheta sau în interiorul articolului. Ca recomandare generala atentie la instructiunile de intretinere mentionate de producator (de spalare, de inalbire, de uscare, de calcare si de curatare chimica). Fiecare producator ofera pe eticheta produsului indicatiile de baza necesare intretinerii produselor precum si semne de avertizare sau interzicere a unor procedee sau etape, care pot conduce la o deteriorare vizibila instantanee sau in timp.

Respecta instructiunile specificate de producator (chiar daca pot fi diferite de cele din acest ghid) asigurand in acest fel pastrarea garantiei oferite. Producatorul este cel care cunoaste cel mai bine materialul.

Curata produsul doar cu detergenti speciali destinati unor astfel de echipamente. Petele de grasime se vor îndeparta imediat (in special de pe materialele sintetice) cu ajutorul solutiilor speciale de curatare si cu apa calduta (daca producatorul permite) sau rece. NU FOLOSI CLOR! Nu utiliza detergent normal, clor sau balsamuri de rufe, aceste substante putand degrada membrana si conduce la pierderea impermeabilitatii si a respirabilitatii.

Impermeabilizeaza si revigoreaza echipamentul cu ajutorul solutiilor de impermeabilizare

Depoziteaza echipamentul (fie el cort, sac de dormit sau rucsac) in locuri lipsite de umiditate si caldura excesiva. Asigura-te ca sunt curatate si curate si foarte important, acesta trebuie sa fie uscate, astfel vei evita degradarea materialului prin mucegaire, sau a fermoarelor prin ruginire. Pastreaza articolele departe de foc sau caldura foarte mare – cele sintetice se pot topi!

Pentru spalare si impermeabilizare MaiaOutdoor.ro recomanda produsele marcii Nikwax, brand de origine din Marea Britanie, adresandu-se fiecarui tip de echipament si putand fi folosite atat pe materiale sintetice, cat si pe fibre naturale, conform instructiunilor.

Trebuie sa sti si echipamentului de iarna trebuie intretinut. Skiurile sau snowbordul au nevoie de un tratament complet pentru a putea functiona in bune conditii. Inainte de sosirea iernii dar si in timpul sezonului (de mai multe ori daca este o utilizare frecventa) echipamentul de ski-snowboard are nevoie de intretinere. Daca skiurile sau placa se agata, iar canturile nu au aderenta pe portiunile tari, aluneca si te simti instabil la viteze mari sau daca iti ingreuneaza schiatul la viteze mari, trebuie verificate si lustruite si ceruite din nou.

Maia Outdoor iti vine in ajutor in aceasta iarna cu procedee de service si pachete avantajoase. Optand pentru un pachet complet de service, echipamentul tau va avea parte de un rasfat complet incluzand procedee de ascutire a cantuirilor, reparatii la talpa si ceruire.

CERTIFICAT DE GARANȚIE