Marker Baron EPF 13 110mm 2013/2014

MaiaOutdoor.ro va recomanda produsul Marker Baron EPF 13 110mm 2013/2014
...afla mai multe
(pretul include TVA)

Disponibilitate: Stoc epuizat

1.190 lei
Transport gratuit

Informaţii produs

Detalii

A lighter weight cousin of the Duke EPF, the Marker Baron EPF Small Ski Bindings now feature the same 10 mm wider frame for increased power transmission with wider skis. Combined with a 4-13 DIN range, and an updated Triple Pivot Elite toe and Inter-Pivot Heel, the Baron EPF is a versatile all-mountain charger that will work equally well in the backcountry as doing hard lift-served laps.

Specs:

 • ability level: intermediate-advanced
 • DIN range:  4- 13
 • recom. skier's Weight: 80+ lbs
 • height w/o ski: 36 mm
 • brake width : 110mm (90 and 130 available)
 • toe system : Triple Pivot Elite
 • gliding AFD : Stainless Steel, Height Adjustable*
 • step-in heel: Inter-Pivot
 • EPS system: Dual-screw Brake Pad
 • color combinations : black / silver
 • weight (pair): 2450 g (S) / 2480 g (L)
 • size: S 265-325mm

KEY FEATURES

 • WIDER BASE PLATE
 • NEW HEEL DESIGN
 • NEW TOE DESIGN

Toe

Triple Pivot Light Toe - This compact design features a horizontally oriented spring. The Triple Pivot Light toe offers a unique combination of light weight and solid power transmission.

Heel

Hollow Linkage Heel - The hollow linkage heel features a hollow horizontal axle that saves weight and maximizes power transmission, creating a light weight product with the phenomenal power transmission.

Tour Mode

Climbing Aid - The climbing aid offers three positions, flat (0°) / 7° / 13° which can easily be accessed with the ski pole, even in an unstable standing position. Integrated elastomer padding dampens the impact, reducing the irritating "clack" and allowing more comfortable hiking.Backcountry Technology - The integrated climbing level features a safe, secure transition from ride to hike. The hiking aid offers flat, 7° and 13° positions. In ski mode, the BCT lever is protected from unwanted releases.

Additional Features

EPF - Extended Power Frame - Bigger, better and 28% wider. The screw pattern is 10 mm wider than before, providing unbelievable power transmission - how many people are skiing on wider skis than 5 years ago EPF is designed for skis 89 mm and wider.

Ski Compatibility

We recommend a brake width equal to or at most 15 mm wider than the ski waist width.

Opinii

Spune opinia ta

Iti spui parerea despre: Marker Baron EPF 13 110mm 2013/2014

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Întreţinere

Sfaturi utile pentru a intretine si utiliza corect un echipament outdoor

Pentru a mari durata de viata a echipamentului tau (imbracaminte, incaltaminte, corturi, bete de trekking sau skiuri) este foarte importanta etapa de intretinere. Trebuie sa urmaresti aceste cateva sfaturi utile pentru mentinerea echipamentului intr-o stare buna timp indelungat profitand astfel cat mai mult timp de echipamentul tau de munte si putand sa-l utilizezi la adevaratul nivel al caracteristicilor si proprietatilor lui.

Indiferent de tipul de material tehnic din care este fabricat articolul pe care tocmai l-ai achizitionat de la MaiaOutdoor.ro exista o serie de sfaturi general aplicabile, care te vor ajuta sa prelungesti durata lui de viata. Astfel:

Citeste cu atentie instructiunile de întretinere specificate de producator. Acestea se regasesc pe eticheta sau în interiorul articolului. Ca recomandare generala atentie la instructiunile de intretinere mentionate de producator (de spalare, de inalbire, de uscare, de calcare si de curatare chimica). Fiecare producator ofera pe eticheta produsului indicatiile de baza necesare intretinerii produselor precum si semne de avertizare sau interzicere a unor procedee sau etape, care pot conduce la o deteriorare vizibila instantanee sau in timp.

Respecta instructiunile specificate de producator (chiar daca pot fi diferite de cele din acest ghid) asigurand in acest fel pastrarea garantiei oferite. Producatorul este cel care cunoaste cel mai bine materialul.

Curata produsul doar cu detergenti speciali destinati unor astfel de echipamente. Petele de grasime se vor îndeparta imediat (in special de pe materialele sintetice) cu ajutorul solutiilor speciale de curatare si cu apa calduta (daca producatorul permite) sau rece. NU FOLOSI CLOR! Nu utiliza detergent normal, clor sau balsamuri de rufe, aceste substante putand degrada membrana si conduce la pierderea impermeabilitatii si a respirabilitatii.

Impermeabilizeaza si revigoreaza echipamentul cu ajutorul solutiilor de impermeabilizare

Depoziteaza echipamentul (fie el cort, sac de dormit sau rucsac) in locuri lipsite de umiditate si caldura excesiva. Asigura-te ca sunt curatate si curate si foarte important, acesta trebuie sa fie uscate, astfel vei evita degradarea materialului prin mucegaire, sau a fermoarelor prin ruginire. Pastreaza articolele departe de foc sau caldura foarte mare – cele sintetice se pot topi!

Pentru spalare si impermeabilizare MaiaOutdoor.ro recomanda produsele marcii Nikwax, brand de origine din Marea Britanie, adresandu-se fiecarui tip de echipament si putand fi folosite atat pe materiale sintetice, cat si pe fibre naturale, conform instructiunilor.

Trebuie sa sti si echipamentului de iarna trebuie intretinut. Skiurile sau snowbordul au nevoie de un tratament complet pentru a putea functiona in bune conditii. Inainte de sosirea iernii dar si in timpul sezonului (de mai multe ori daca este o utilizare frecventa) echipamentul de ski-snowboard are nevoie de intretinere. Daca skiurile sau placa se agata, iar canturile nu au aderenta pe portiunile tari, aluneca si te simti instabil la viteze mari sau daca iti ingreuneaza schiatul la viteze mari, trebuie verificate si lustruite si ceruite din nou.

Maia Outdoor iti vine in ajutor in aceasta iarna cu procedee de service si pachete avantajoase. Optand pentru un pachet complet de service, echipamentul tau va avea parte de un rasfat complet incluzand procedee de ascutire a cantuirilor, reparatii la talpa si ceruire.

CERTIFICAT DE GARANȚIE