Manusi camuflaj Deerhunter Sneaky 3D

Lipsa stoc
SKU
Deerhunter Sneaky 3D 8168
Brand
DeerHunter
DeerHunter

Manusile completeaza fericit setul 3D Sneaky, asigurand o acoperire perfecta. Deerhunter a creat propriul model de camuflaj, dezvoltat pentru a oferi camuflaj maxim de la sol pana la o inaltime de 180cm.

65,00 RON

Manusile completeaza fericit setul 3D Sneaky, asigurand o acoperire perfecta. Deerhunter a creat propriul model de camuflaj, dezvoltat pentru a oferi camuflaj maxim de la sol pana la o inaltime de 180cm. Setul a fost fabricat folosind materiale extrem de usoare si care nu fosnesc. Setul se foloseste peste echipamentul deja existent, fiind tras pe deasupra acestuia.

Este un model practic pentru cei care doresc sa se contopeasca cu natura, fie ei vanatori dar si fotografi ai vietii salbatice sau ornitologi.

Caracteristici manusi camuflaj Deerhunter 3D Sneaky:

  • compozitie 100% Polyester
  • 100% polyester dot grip, ce asigura o prindere perfecta 
  • manusi cu frunze in partea superioara
  • marime universala

Deerhunter® este parte a companiei daneze  F. Engel K/S, o afacere de familie fondata in 1927 si aflata acum la a patra generatie. Brand-ul Deerhunter® s-a consacrat in 1985 si a venit ca o confirmare a pasiunii familiei Engel pentru vanatoare si activitati outdoor.

Viziunea danezilor este aceea de a crea si oferi articole vestimentare vanatorului modern pentru care libertatea de miscare si calitatea materialelor este primordiala. F.Engel a crescut de la an la an si in ultimii 25 de ani colectia producatorului a devenit una de succes.

Astazi Deerhunter® are o vasta oferta de imbracaminte pentru vanatoare sau alte activitati outdoor. Compania a trecut testul timpului si este prezenta in peste 30 de tari din intreaga lume, articolele sale fiind sinonime cu confortul si functionalitatea. Pe langa toate acestea Deerhunter® si-a pastrat unul din conceptele de baza, acela ca intotdeauna clientul va primi un produs la un raport calitate-pret excelent.

In 2009 compania Deerhunter® este rasplatita cu titlul de furnizor al Majestatii si Casei Regale Daneze. 

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsManusi camuflaj Deerhunter Sneaky 3D