MaiaOutdoor.ro - Service Ski & Snowboard

 

SERVICE SKI SI SNOWBOARD

skiandsnowboardservicing2
 

De ce este importantă întreținerea regulata a achipamentului?

Menșinerea în bune cundiții a echipamentului de ski și snowboard este importantă din foarte multe motive printre care: performanța, securitatea ta și a celor din jur, folosirea echipamentului o perioadă îndelungată. Serviceul regulat prelungește viața echipamentului si il vei folosi in condiții ideale de fiecare dată. Dacă echipamentul tău este în bune condiții vei reuși să te bucuri pe deplin de fiecare dată când ești pe pârtie.

Predarea echipamentului

Echipamentul poate fi predat personal la serviceul nostru din Piatra Neamț sau poate fi trimis prin curierat.

Trebuie să iei în considerare că serviceul nu se face pe loc, de aceea este bine să il aduci cu cateva zile inainte de a pleca pe pârtie!

 

 


skiandsnowboardservicing3

 

Maia Outdoor iti vine in ajutor in aceasta iarna cu procedee de service si pachete avantajoase. Optand pentru un pachet complet de service, skiurile tale vor avea parte de un rasfat complet incluzand procedee de ascutire a cantuirilor, reparatii la talpa si ceruire.

  • Ascutirea canturilor - avem posibilitatea de a ascuti canturi laterale la unghiuri intre 89 si 86 grade, toate acestea efectuandu-se cu pietre ceramce de ultima generatie si de cea mai buna calitate;

  • Reparatii la talpa - acoperirea cu cofix a zgarieturilor superficiale de pe talpa si finisare;

  • Ceruire la cald - ceruire in profunzime cu materiale profesionale;

Calitatea serviciilor prestate sunt garantate de utilajele si materialele profesionale folosite. Vino la magazin si pregateste-ti din timp echipamentul pentru sportul tau preferat. Nu uita iti suntem aproape toata iarna si pe Partia Cozla din Piatra Neamt pentru reparatii rapide. Noi ne ocupam de ingrijire iar tu te bucuri mai mult timp de zapada!

Ski Service Maiaoutdoor ofera atat servicii complete de reconditionare care constau in slefuire, repararea talpilor, ascutire si ceruire, cat si servicii partiale.

Executat si service in regim de urgenta -24h- pentru care se percepe tarif suplimentar 50%, sau pretul normal pentru minim 5 echipamente.

 

SERVICE TOP – curatare talpa-cant,reconditionare si planeitate talpa, ascutire cant, ceruit la cald, lustruit

 
ski copii  70-130 cm60lei
ski adulti80lei
ski tura-freeride100lei
snowboard (fara legaturi montate) *100lei
ceruire, ascutire cant, reparatie talpa separat40lei
  • tarifele pentru snowboard sunt valabile pentru placile aduse la service fara legaturi. Pentru demontat-remontat legaturi se percepe tarif suplimentar de 10 lei.

 

MONTAT LEGATURI 
montat legaturi ski60 lei
montat legaturi snowboard40 lei