K2 Alexis 84 Boa 2013

MaiaOutdoor.ro va recomanda produsul K2 Alexis 84 Boa 2013
...afla mai multe
Cod produs: K2 Alexis 84 Boa 2013
Cumparand acest produs acumulezi 790 puncte bonus. (pretul include TVA)

Disponibilitate: Stoc epuizat

790 lei

Descriere Produs

Prin adaugarea sistemului de inchidere Boa, rolele Alexis Boa cu roti de 84 mm devin cele mai tehnice role de fitness construite de K2.

Prin imbinarea liner-ului Softboot de la K2 cu sistemul de inchidere Boa, K2 a creat rolele cele mai confortabile si usor de incaltat. Sistemul Boa elimina punctele de presiune, astfel liner-ul se va potrivi perfect cu piciorul dumneavoastra. Sina de aluminiu si cuff-ul "Stability Plus" aduc mai multa stabilitate si suport al gleznei, necesare la vitezele mai mari pe care le puteti obtine cu rulmentii ILQ 7 impreuna cu rotile de diametru 84mm.

Softboot, introdus in 1994 de K2, a revolutionat industria rolelor fiind  primului boot moale (softboot) la rolele inline. In 2013, designul Softboot este in continuare punctul de plecare in proiectarea rolelor K2. Multe companii au urmat directia data de K2, si astazi, Tehnologia Originala K2 Softboot ramane un standard de baza al multor altor producatori de role.

 

Cuff-ul "Stability Plus" este urmasul mai usor al cuff-ului "Enhanced Stability" si ofera in continuare stabilitate si suport.

 

Sina din Aluminiu turnat este disponibila in doua dimensiuni, 80mm si 84mm, ambele sine avand lungimi medii ceea ce le face stabile la viteze mari.

Marimi disponibile: 37, 40.5, 41.5

Spune opinia ta

Iti spui parerea despre: K2 Alexis 84 Boa 2013

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Evaluare

Politica de returnare

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din Piatra Neamț. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de retur. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la magazinului din Piatra Neamț, împreună cu copia după factură și formularul de retur. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de retur, și trimite coletul la magazinului din Piatra NeamțVa rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații.

 Sfaturi de întreținere echipament montan | Descarcă formularul de retur | Descarcă Certificatul de garanție

Sfaturi utile pentru a întreține și utiliza corect un echipament outdoor

Pentru a mări durata de viață a echipamentului tău (îmbrăcăminte, încălțăminte, corturi, bețe de trekking sau skiuri) este foarte importantă etapa de întreținere. Trebuie să urmărești aceste câteva sfaturi utile pentru menținerea echipamentului într-o stare bună timp îndelungat profitând astfel cât mai mult timp de echipamentul tau de munte si putând să-l utilizezi la adevaratul nivel al caracteristicilor și proprietăților lui.

Indiferent de tipul de material tehnic din care este fabricat articolul pe care tocmai l-ai achizitionat de la MaiaOutdoor.ro există o serie de sfaturi general aplicabile, care te vor ajuta să prelungești durata lui de viata.

Astfel:

Citeste cu atenție instructiunile de întretinere specificate de producător. Acestea se regăsesc pe eticheta sau în interiorul articolului. Fiecare producător oferă pe eticheta produsului indicatiile de baza necesare întreținerii produselor precum și semne de avertizare sau interzicere a unor procedee sau etape, care pot conduce la o deteriorare vizibilă instantaneu sau în timp.

Respecta instrucțiunile specificate de producator (chiar dacă pot fi diferite de cele din acest ghid) asigurând în acest fel păstrarea garanției oferite. Producătorul este cel care cunoaște cel mai bine materialul produsului.

Curăță produsul doar cu detergenți speciali destinați unor astfel de echipamente. Petele de grăsime se vor îndeparta imediat (în special de pe materialele sintetice) cu ajutorul soluțiilor speciale de curățare și cu apă călduța (dacă producatorul permite) sau rece. NU FOLOSI CLOR! Nu utiliza detergent normal, clor sau balsamuri de rufe, aceste substanțe putând degrada membrana și conduce la pierderea impermeabilității și a respirabilității.

Impermeabilizează și revigorează echipamentul cu ajutorul soluțiilor de impermeabilizare

Depoziteaza echipamentul (fie el cort, sac de dormit sau rucsac) în locuri lipsite de umiditate și căldură excesivă. Asigura-te că sunt curățate și uscate înainte de depozitare. Astfel vei evita degradarea materialului. Păstrează articolele departe de foc sau caldură intensă – cele sintetice se pot topi!

Pentru spălare și impermeabilizare MaiaOutdoor.ro recomandă produsele Nikwax, brand de origine din Marea Britanie, adresându-se fiecarui tip de echipament și putând fi folosite atat pe materiale sintetice, cât și pe fibre naturale, conform instrucțiunilor.

Produse cu preturi reduse