Jambiere compresie CEP Ultralight Dama

Lipsa stoc
SKU
WS45WD
Brand

Jambierele de compresie CEP Ultralight au un croi ergonomic si sunt special proiectate pentru dama. Realizate din materiale foarte usoare, subtiri si respirabile jambierele CEP Ultralight ofera un nivel mediu de compresie si efect de racoare in zilele calduroase. 

Jambiere compresie CEP Ultralight Dama

Jambierele de compresie CEP Ultralight au un croi ergonomic si sunt special proiectate pentru dama. Realizate din materiale foarte usoare, subtiri si respirabile jambierele CEP Ultralight ofera un nivel mediu de compresie si efect de racoare in zilele calduroase. Jambierele se muleaza perfect iar compresia are un efect dovedit asupra musculaturii.

Jambierele de compresie fac pereche perfecta cu sosetele de alergare, fie scurte sau medii sau chiar cele invizibile. Sunt suportul de care atletii si pasionatii de alergare au nevoie pentru un randament sporit fiind recomandate in turele de anduranta, alergare, triathlon.

Jambiere compresie CEP Ultralight Dama – detalii:

  • Materiale subtiri, usoare si respirabile
  • Nivel mediu de compresie – ofera stabilitate si imbunatateste circulatie
  • Performanta imbunatatita
  • Flexibilitate mare
  • Tratament antibacterian si efect de racoare
  • 52 % polyamide, 25 % elastane, 23 % polypropylene
  • Se combina cu orice tip de soseta de alergare: invizibila, scurta sau medie

CEP Sports ofera articole tehnice-functionale de calitate superioara, produse in Germania si destinate alergarii, alergarii montane, fitness-ului, ciclismului, fotbalului sau alte activitati outdoor. Istoria producatorului este legata de articolele de compresie cu rol medicinal si de recuperare inca din 1951. Ramura sport a prins contur in 2007 si a fost dezvoltata impreuna cu atleti. Compania produce colanti, tricouri, sosete de compresie si maneci de compresie dar si articole de recuperare. Permenanta cerectare si inovatiile stau la baza produselor CEP fiind si motto-ul producatorului “Intelligent sportswear for every athlete”.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsJambiere compresie CEP Ultralight Dama
Rating-ul dumneavoastră