Jambiere compresie CEP Nighttech Dama

In stoc
SKU
WS4L3
Brand
CEP
De la 149,00 RON

Jambierele CEP Dama au un nivel mediu de compresie si dau stabilitate gambei, ofera un plus de energie si sprijina recuperarea dupa efort. Sunt recomandate pentru alergare, triatlon sau Ultra Trails.

Jambiere compresie CEP Nighttech Dama

Jambierele CEP Dama au un nivel mediu de compresie si dau stabilitate gambei, ofera un plus de energie si sprijina recuperarea dupa efort. Cu un design nou realizat de tinerii creatori de la CEP jambierele de compresie Nighttech asigura suport si vizibilitate in alergarile de noapte.

CEP NIghttech te vor ajuta sa “stralucesti” pe toate planurile. Le poti asorta cu sosetele de alergare, fie scurte sau medii sau chiar cele invizibile.

Jambiere compresie CEP Nighttech Dama – detalii:

  • 79 % polyamide, 21 % elastane
  • Nivel mediu de compresie – pentru aport de energie, stabiliate si recuperare rapida
  • Elemente reflectorizante
  • Stabilitate pentru gamba
  • Design nou
  • Se combina cu orice tip de soseta de alergare: invizibila, scurta sau medie

CEP Sports ofera articole tehnice-functionale de calitate superioara, produse in Germania si destinate alergarii, alergarii montane, fitness-ului, ciclismului, fotbalului sau alte activitati outdoor. Istoria producatorului este legata de articolele de compresie cu rol medicinal si de recuperare inca din 1951. Ramura sport a prins contur in 2007 si a fost dezvoltata impreuna cu atleti. Compania produce colanti, tricouri, sosete de compresie si maneci de compresie dar si articole de recuperare. Permenanta cerectare si inovatiile stau la baza produselor CEP fiind si motto-ul producatorului “Intelligent sportswear for every athlete”.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsJambiere compresie CEP Nighttech Dama
Rating-ul dumneavoastră