Jambiere compresie CEP Nighttech Barbati

Epuizat din stoc
SKU
WS5L3
Brand
CEP

Jambierele de compresie CEP NIghttech te vor ajuta sa “stralucesti” pe toate planurile. Le poti asorta cu sosetele de alergare, fie scurte sau medii sau chiar cele invizibile.

Jambiere compresie CEP Nighttech Barbati

Cu un design nou realizat de tinerii creatori de la CEP jambierele de compresie Nighttech asigura suport si vizibilitate in alergarile de noapte. Jambierele CEP au un nivel mediu de compresie si dau stabilitate gambei, ofera un plus de energie si sprijina recuperarea dupa efort.   

CEP NIghttech te vor ajuta sa “stralucesti” pe toate planurile. Le poti asorta cu sosetele de alergare, fie scurte sau medii sau chiar cele invizibile.

Jambiere compresie CEP Nighttech Barbati – detalii:

  • Nivel mediu de compresie – pentru aport de energie, stabiliate si recuperare rapida
  • Elemente reflectorizante
  • Stabilitate pentru gamba
  • Design nou
  • 79 % polyamide, 21 % elastane Se combina cu orice tip de soseta de alergare: invizibila, scurta sau medie

CEP Sports ofera articole tehnice-functionale de calitate superioara, produse in Germania si destinate alergarii, alergarii montane, fitness-ului, ciclismului, fotbalului sau alte activitati outdoor. Istoria producatorului este legata de articolele de compresie cu rol medicinal si de recuperare inca din 1951. Ramura sport a prins contur in 2007 si a fost dezvoltata impreuna cu atleti. Compania produce colanti, tricouri, sosete de compresie si maneci de compresie dar si articole de recuperare. Permenanta cerectare si inovatiile stau la baza produselor CEP fiind si motto-ul producatorului “Intelligent sportswear for every athlete”.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsJambiere compresie CEP Nighttech Barbati
Rating-ul dumneavoastră