Jambiere compresie CEP 2.0 Barbati

Epuizat din stoc
SKU
WS40XK
Brand
CEP

Jambiere compresie CEP 2.0 reduc durerea la nivelul gambei, ofera stabilitate si ajuta la o recuperare rapida dupa un efort intens. De asemenea cu ajutorul jambierelor se imbunatateste circulatia, coordonarea si poti simti aportul de energie.

Jambiere compresie CEP 2.0 Barbati

Obtine un boost de energie cu jambierele CEP 2.0. Datorita compresiei, medie ca intensitate, jambierele reduc durerea la nivelul gambei, ofera stabilitate si ajuta la o recuperare rapida dupa un efort intens. De asemenea cu ajutorul jambierelor se imbunatateste circulatia, coordonarea si poti simti aportul de energie.

Jambierele de compresie fac pereche perfecta cu sosetele de alergare, fie scurte sau medii sau chiar cele invizibile. Sunt excelente in turele de anduranta, alergare, triathlon.

Jambiere compresie CEP 2.0 Barbati – detalii:

  • Materiale usoare si respirabile
  • 79 % polyamide, 21 % elastane
  • Compresie medie – ce ofera stabilitate pe toata lungimea gambei
  • Performanta imbunatatita
  • Flexibilitate mare
  • Se combina cu orice tip de soseta de alergare: invizibila, scurta sau medie

CEP Sports ofera articole tehnice-functionale de calitate superioara, produse in Germania si destinate alergarii, alergarii montane, fitness-ului, ciclismului, fotbalului sau alte activitati outdoor. Istoria producatorului este legata de articolele de compresie cu rol medicinal si de recuperare inca din 1951. Ramura sport a prins contur in 2007 si a fost dezvoltata impreuna cu atleti. Compania produce colanti, tricouri, sosete de compresie si maneci de compresie dar si articole de recuperare. Permenanta cerectare si inovatiile stau la baza produselor CEP fiind si motto-ul producatorului “Intelligent sportswear for every athlete”.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsJambiere compresie CEP 2.0 Barbati
Rating-ul dumneavoastră