Semighete

Incaltamintea comoda este unul din factorii importanti ai oricarei activitati desfasurate fie ea sportiva sau nu. Daca nu te aventurezi in ture de munte cu dificultate medie - mare sau in sezonul rece si preferi mai mult drumetiile usoare, de o zi, fara un bagaj voluminos in spate vei gasi foarte confortabile o pereche de ghete de munte sau semighete. Acestea sunt ideale in sezoul cald pentru plimbari, light trekking, ciclism, alergare si merg foarte bine si ca incaltaminte de oras.

Caracteristici semighete:

- are o taietura de inaltime joasa, care nu imbraca glezna piciorului. Aceasta croiala ofera libertate si flexibilitate sporita piciorului, dar, in acelasi timp si o vulnerabilitate gleznei. Daca traseul pe care il abordezi este unul mai dificil alege un bocanc mai inalt, care sa sustina incheietura.
- Talpa semighetelor este mai flexibila fata de cea a unui bocanc. De obicei stratul intermediar are insertii de spuma pentru a abosrbi socurile si asigura confort (atat pe teren outdoor cat si in oras).
- Materialele cel mai des folosite sunt rezistente la apa (water repellent) si respirabile iar combinatia de culori si design este una inovativa pentru a se incadra fara probleme si in mediul urban.

Vizualizare ca Grilă Listă

11 Articole

pe pagină
Setaţi descendent
 1. Ghete Scarpa Gecko City
  de la 499,00 RON
 2. Semighete Scarpa Mojito Tomato
  de la 499,00 RON
 3. Semighete Scarpa Mojito Black
  Rating:
  80%
  de la 499,00 RON
 4. Semighete Scarpa Mojito Ocean
  de la 499,00 RON
 5. Semighete Scarpa Mojito Shark
  de la 499,00 RON
 6. Ghete Lomer Sondrio Ultra MTX
  de la 417,00 RON
 7. Ghete Lomer Maipos MTX Suede
  de la 375,00 RON
 8. Ghete Lomer Golfo
  de la 326,00 RON
 9. Ghete Lomer Sella TB MTX
  de la 392,00 RON
 10. Ghete Lomer Maipos MTX
  de la 395,00 RON
 11. Sandale Source URBAN Femei
  Rating:
  100%
  de la 149,00 RON
Vizualizare ca Grilă Listă

11 Articole

pe pagină
Setaţi descendent