Semighete

Incaltamintea comoda este unul din factorii importanti ai oricarei activitati desfasurate fie ea sportiva sau nu. Daca nu te aventurezi in ture de munte cu dificultate medie - mare sau in sezonul rece si preferi mai mult drumetiile usoare, de o zi, fara un bagaj voluminos in spate vei gasi foarte confortabile o pereche de ghete de munte sau semighete. Acestea sunt ideale in sezoul cald pentru plimbari, light trekking, ciclism, alergare si merg foarte bine si ca incaltaminte de oras.

Caracteristici semighete:

- are o taietura de inaltime joasa, care nu imbraca glezna piciorului. Aceasta croiala ofera libertate si flexibilitate sporita piciorului, dar, in acelasi timp si o vulnerabilitate gleznei. Daca traseul pe care il abordezi este unul mai dificil alege un bocanc mai inalt, care sa sustina incheietura.
- Talpa semighetelor este mai flexibila fata de cea a unui bocanc. De obicei stratul intermediar are insertii de spuma pentru a abosrbi socurile si asigura confort (atat pe teren outdoor cat si in oras).
- Materialele cel mai des folosite sunt rezistente la apa (water repellent) si respirabile iar combinatia de culori si design este una inovativa pentru a se incadra fara probleme si in mediul urban.

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 25-39 din 39

Pagină
pe pagină
Setaţi descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 25-39 din 39

Pagină
pe pagină
Setaţi descendent