Semighete

Incaltamintea comoda este unul din factorii importanti ai oricarei activitati desfasurate fie ea sportiva sau nu. Daca nu te aventurezi in ture de munte cu dificultate medie - mare sau in sezonul rece si preferi mai mult drumetiile usoare, de o zi, fara un bagaj voluminos in spate vei gasi foarte confortabile o pereche de ghete de munte sau semighete. Acestea sunt ideale in sezoul cald pentru plimbari, light trekking, ciclism, alergare si merg foarte bine si ca incaltaminte de oras.

Caracteristici semighete:

- are o taietura de inaltime joasa, care nu imbraca glezna piciorului. Aceasta croiala ofera libertate si flexibilitate sporita piciorului, dar, in acelasi timp si o vulnerabilitate gleznei. Daca traseul pe care il abordezi este unul mai dificil alege un bocanc mai inalt, care sa sustina incheietura.
- Talpa semighetelor este mai flexibila fata de cea a unui bocanc. De obicei stratul intermediar are insertii de spuma pentru a abosrbi socurile si asigura confort (atat pe teren outdoor cat si in oras).
- Materialele cel mai des folosite sunt rezistente la apa (water repellent) si respirabile iar combinatia de culori si design este una inovativa pentru a se incadra fara probleme si in mediul urban.

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 39

Pagină
pe pagină
Setaţi descendent
 1. Ghete Scarpa Mojito Citrus
  de la 499,00 RON
 2. Ghete Scarpa Mojito Bleu
  de la 499,00 RON
 3. Ghete Scarpa Kalipe
  de la 649,00 RON
 4. Ghete Kayland Alpha Knit Dama
  de la 375,20 RON
 5. Ghete Kayland Alpha Knit
  de la 375,20 RON
 6. Ghete Kayland Alpha GTX Dama
  de la 439,20 RON
 7. Ghete Kayland Alpha GTX
  de la 439,20 RON
 8. Ghete Kayland Vitrik GTX Dama
  de la 669,00 RON
 9. Ghete Kayland Vitrik GTX
  de la 535,20 RON
 10. Ghete Kayland Vitrik Mid GTX
  de la 699,00 RON
 11. Ghete Scarpa Moraine Mid GTX Dama
  de la 599,00 RON
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-12 din 39

Pagină
pe pagină
Setaţi descendent