Şosete de schi şi snowboard - Mund

Sosete de ski

Sosetele de ski si sosete de snowboard sunt special realizate pentru a oferi suport si protectie suplimentara piciorului in timpul practicarii sporturilor de iarna. Intariturile speciale in zonele de frictiune, la calcai si la varfuri dar si tehnologiile utilizate (tesatura fara cusaturi/seamless, tehnologia Thermolite, Drytex) imbunatatesc performanta si mentin starea de bine.

Toate articolele vestimentare outdoor sunt special proiectate pentru a fi cat mai eficiente in activitatea desfasurata. Echipamentul de ski sau snowboard trebuie sa iti ofere libertate de miscare si confort termic pe tot parcursul timpului petrecut pe partie. Atunci cand te echipezi pentru partie este bine sa sti ca nu doar geaca si pantalonii au importanta ci si accesoriile.Sosetele MUND s-au nascut in muntii Sierra de la Demanda (Burgos, Spain). Fabrica este localizata in orasul Pradoluengo, care are o traditie in confectionarea materialelor textile de peste 400 de ani, "Produsele noastre imbina cunostintele cunostintele acumulate in generatii cu cele mai noi terhici si materiale aparute." Combinand experienţa vastă acumulată cu cele mai noi tehnologii din domeniu sosetele tehnice Mund ajung datorita sportivilor în absolut toate colţurile lumii de astăzi. Calitatea deosebită a materialelor folosite au făcut din sosetele Mund prima alegere pentru toti pasionatii de miscare outdoor.

  • Citeste mai mult...

    Munca specialistilor de la MUND consta in combinarea cercetarilor continue in domeniul fibrelor inteligente cu dezvoltarea unui design cat mai inovativ cu scopul de a oferi cele mai bune sosete montaniarzilor, sportivilor si atletilor. MUND sunt specialisti in sosete tehnice pentru munte, sosete pentru alergare sau sosete de bicicleta, sosete pentru vanatoare, sosete de schi sau sosete compresive care sunt vandute in mai mul de 50 de tari din intreaga lume. Noi credem cu tarie ca muntele si sportul trebuie sa fie accesibile tuturor si de aceea incercam sa oferim cele mai bune preturi la produsele noastre. "Noi vrem sa facilitam confortul si bunastarea tuturor celor care traiesc prin sport si munte asa cum o facem noi"

    sosete lana merino sosete termice mund

2 Articol(e)

pe pagina

2 Articol(e)

pe pagina