Soluţii de întreţinere şi spălare

Solutii de intretinere si spalare

Pentru a mari durata de viata a hainelor dvs este foarte importanta etapa de intretinere. Fiecare articol vestimentar trebuind curatat si tratat cu diferiti detergentii si solutii de impermeabilizare.

Produsele recomandate de Maia Outdoor poarta numele marcii Nikwax, brand de origine din Marea Britanie, adresandu-se fiecarui tip de echipament si putand fi folosite atat pe materiale sintetice, cat si pe fibre naturale, conform instructiunilor.

- Inainte de folosirea produselor de intretinere este necesara o spalare. Detergentii de la Nikwax sunt recomandati pentru membrane Gore-Tex, SympaTex, PermaTex. Se folosesc la imbracaminte, corturi, rucsacuri, huse si altele. Se intrebuinteaza fara detergenti aditionali in masina de spalat.
- Etapa de impermeabilizare are rolul de prelungi capacitatea de respingere a apei un timp indelungat.
- Atentie la instructiunile de spalare (spalare, de inalbire, de uscare, de calcare si de curatare chimica) fiecare categorie cuprizand indicatiile de baza necesare intretinerii produselor de vestimentatie, precum si semne de avertizare sau interzicere a unor procedee sau etape, care pot conduce la o deteriorare vizibila instantanee sau in timp.

TAGS: nikwax, detergent goretex, detergent puf, curatare goretex, ceara nikwax, nikwax spray, detergent nikwax, duo-pack nikwax, nikwax puf

3 Articol(e)

pe pagina

 • Detergent si impermeabilizant pentru Puf Nikwax Down Wash Direct 1000 ml

  NIKWAX - alege detergentul si impermeabilizantul pentru puf Nikwax Down Wash solutie care include tot ce ai nevoie pentru curatarea, intertinerea si impermeabilizarea echipamentului si a hainelor cu umplutura de puf natural. 

  Vezi mai mult
  55 lei

 • Spray revitalizant piele Nikwax Leather

  Un spray revitalizant pe baza de apa pentru toate articolele din piele: imbracaminte, accesorii si echipamente. Spray-ul sporeste impermeabilitatea, revitalizeaza respirabilitatea si hidrateaza pielea dintr-o singura bucata (nubuk).

  Dupa o curatare cu produse specifice aplica spray-ul revitalizant Nikwax Leather Restorer pentru a prelungi durata de viata a echipamentului din piele.

  Vezi mai mult
  25 lei
  precomandă

 • Spray curatare piele Nikwax Leather

  Spray-ul de curatare Nikwax este modalitatea simpla si usoara de curatare a echipamentului din piele: imbracaminte, accesorii sau echipamente.

  Spray-ul curate in mod delicat, revitalizeaza respirabilitatea si impermeabilitatea. Cu spray-ul Nikwax Leather Cleaning nu doar elimini petele si murdaria care poate crea efectul de “masca” dar si revitalizezi tratamentul DWR (Durable Water Repellency).

  Vezi mai mult
  25 lei

3 Articol(e)

pe pagina