Transport Gratuit prin curier rapid începând cu 199 lei!

Barbati

Maia Outdoor vine in sprijinul domnilor ce vor sa isi aleaga rapid imbracamintea necesara practicarii diferitelor activitati, cu cateva sfaturi. Cel mai important lucru atunci cand practicam orice fel de activitate este confortul. Cu cat ne simtim mai confortabil cu atat ne putem bucura de celelalte lucruri. 

La fel si la imbracaminte. Rolul ei este de a ne proteja de intemperii (vant, ploaie, ninosare) si de a ne oferi confort. Capacitatea de a abosrbi transpiratia, respirabilitatea sau impermeabilitatea sunt printre principalele caracteristici atunci cand ne alegem imbracamintea. Regula de baza in vestimentatia de munte este stratificarea.  Astfel:          

- stratul de corp este imbracamintea purtata direct pe piele. Ea aboarbe transpiratia si mentine pielea uscata, confortabila. Se utilizeaza mai mult in sezonul rece sau cand temperaturile sunt scazute.
- stratul intermediar sau hainele de zi cu zi (tricouri, camasi, pantaloni scurti). Acesta este ales in special pe timp de vara si se poarta de unul singur.
- stratul izolator sau termic este cel care asigura un plus de caldura. Se poarta peste stratul de corp sau intermediar. Este important ca acesta sa fie calduros, usor si sa asigure respirabilitatea.
- stratul exterior (geci, jachete, pantaloni) este cel care protejeaza de apa, vant. El trebuie sa fie impermeabil si respirabil pentru a asigura confortul.  Stratul exterior este obligatoriu, indiferent de vreme.

Articolele de la 1 la 24 din 93 in total

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Articolele de la 1 la 24 din 93 in total

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4