Solutie impermeabilizare corturi si echipament Grangers Tent & Gear Repel Paint On (1000ml)

.
SKU
GRF118
Brand
Grangers
143,00 RON

Grangers Tent & Gear Repel Paint On este o vopsea tratament de impermeabilizare concepută pentru a proteja toate echipamentele de exterior.

Grangers Tent & Gear Repel Paint On

Grangers Tent & Gear Repel Paint On este un hidroizolant cu vopsea conceput pentru a proteja toate echipamentele exterioare de ploaie și pete.

Nimic nu scoate distracția din a fi în aer liber ca să te ud. În timp, și cu utilizarea, chiar și cele mai bune echipamente de exterior vor începe să-și piardă capacitatea de a respinge apa. Acest lucru se datorează faptului că murdăria, praful și alte impurități, precum și uzura generală, vor elimina orice finisaj hidrofug cu care echipamentul dvs. ar fi putut fi tratat. Curățarea echipamentului vă poate ajuta, dar în cele din urmă va fi nevoie de impermeabilizare cu un produs hidrofug.

Din fericire, Grangers Tent & Gear Repel Paint On vă poate ajuta. Restabilind finisajul hidrofug al echipamentelor și echipamentelor de exterior, veți fi complet protejat chiar și în cele mai umede condiții. Acest produs va ajuta, de asemenea, la protejarea împotriva petelor - prelungind durata de viață a tuturor echipamentelor exterioare.

Grangers Tent & Gear Repel Paint On este un tratament de impermeabilizare cu vopsea adecvat pentru utilizare pe toate echipamentele și echipamentele de exterior.

 

Caracteristici Grangers Tent & Gear Repel Paint On:

  • Repelență durabilă
  • Potrivit pentru utilizare pe toate țesăturile
  • Bazat pe apa
  • Cantitate 1000ml

Instructiuni utilizare Grangers Tent & Gear Repel Paint On:

  • Asigurați-vă că țesătura este curată și fără murdărie pe suprafață. Corturile trebuie așezate plat sau ridicate complet înainte de aplicare. Protejați zonele înconjurătoare, dacă este necesar.
  • Tent + Gear Repel funcționează cel mai bine pe țesături umede. Spălați, pulverizați sau udați în alt mod materialul înainte de aplicare.
  • Agitați sticla și pulverizați uniform de la o distanță de aproximativ 15cm.
  • Așteptați 2-3 minute înainte de a îndepărta orice exces cu un burete umed sau o cârpă.
  • Lăsați materialul să se usuce în mod natural înainte de utilizare. Nu împachetați corturile până nu sunt uscate complet.

 

Mai multe informaţii
CuloareBleu-marin
Special Price119,00 RON
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSolutie impermeabilizare corturi si echipament Grangers Tent & Gear Repel Paint On (1000ml)
Rating-ul dumneavoastră